ULAZNICE za spektakularan koncert najveće muzičke zvezde sa ovih prostora Zdravka Čolića, koji će biti održan 29. novembra u beogradskoj "Štark areni", rasprodate su u rekordnom roku. Zbog velikog interesovanja publike željne dobrog provoda uz Čoline hitove zakazan je još jedan nastup slavnog pevača na istom mestu - za 30. novembar.

Hiljade vernih obožavalaca pohrlile su da nabave karte kako bi uživale u Čolinim pesmama i magičnom glasu, te je više od 16.000 ulaznica nestalo brzinom svetlosti. Ako niste uspeli da nabavite svoju na vreme, lepa vest je da to možete da učinite za drugi Čolin koncert od danas, po istim cenama kao za prvi nastup.

- Jedva čekam da ponovo zapevam u Beogradu! Prošlo je pet godina od poslednjeg druženja sa divnom publikom i vreme je da to ponovimo! Stvarno sam se uželeo!- iskren je Čola. - Srećan sam i sa velikim nestrpljenjem čekam 29. i 30. novembar.


PROČITAJTE JOŠ: Bojan Perić: Uživajmo u lepoti igre

Muzička legenda, koja je rado viđena na svakom kraju sveta, održao je uspešne koncerte u Americi, a kruna turneje "Ono malo sreće" i najveća žurka na kojoj će da "gori vatra" desiće se u srpskoj prestonici. Osim novih hitova "Tebe čuvam za kraj", "Ničeg nije bilo između nas" i "Ono malo sreće", publika će uživati i u bezvremenskim klasicima "Mađarica", "Stanica Podlugovi", "Ti si mi u krvi", "Pjevam danju, pjevam noću", "Ti živiš u oblacima mala"...

Foto D. Dozet