TI SI J***** ISTORIJA: Robert De Niro zlostavljao asistentkinju? Traži milione dolara odštete

Novosti Online

04. 10. 2019. u 12:15

ТИ СИ Ј***** ИСТОРИЈА: Роберт Де Ниро злостављао асистенткињу? Тражи милионе долара одштете

Robert de Niro
Foto: EPA

Bivša asistetkinja Grejem Čejs Robinson (25) tužila je oskarovca
Slavni glumac Robert de Niro (76) je u žiži javnosti, ali ne zbog filma "Džoker" u kom tumači jednu od uloga, već zbog tužbe.

Naime, bivša asistetkinja Grejem Čejs Robinson (25) tužila je oskarovca da je upotrebio seksualno-eksplicidne komentare i da ju je verbalno zlostavljao, prenosi "Si-Bi-Es".

Ona tvrdi da je snimila pozive koji dokazuju njene navode.

"Živiš u Spaniji i j***** si ljuta na mene. Govoriš mi kako ti je lep život tamo i j***** mi se ne javljaš na pozive. Kako se usuđuješ? Dobićeš otkaz, ti si j***** istorija", glasi u audio poruci koju je navodno De Niro ostavio asistentkinji.

Pročitajte još - Kraj posle 20 godina braka: De Niro se razvodi


Advokat Aleksandra Harvin, koja brani Robinson, kazala je njena klijentkinja pokušala da izdrži na poslu koliko je to bilo moguće.

"Pokušala je da da otkaz nekoliko puta, a onda je De Niro obećao da će stvari biti bolje i pretio joj ukoliko ode", rekla je ona mreži "Si-Bi-Es".

Robinson traži 12 miliona dolara odštete, a u tužbi od 19 strana piše da se De Niro šalio u vezi sa njegovim receptom za "vijagru". Takođe, on ju je navodno pitao da obavi "ženske dužnosti", kao što su čišćenje njegove kuće i slaganje odeće.

"Si-Bi-Es" je dobio saopštenje De Nirovog advokata, u kom se navodi da su optužbe više nego apsurdne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Lax

04.10.2019. 12:33

Gde je ovde zlostavljanje? J..... ćeš dobiti otkaz??? Nego šta da ti kaže kad se ne javljaš na telefon, a on te plaća da se javljaš

Pera

04.10.2019. 12:58

e gde cemo da uzmemo pare...pa nacicemo nekog poznatog i bogatog...pazi 12000000 za j..... recnik hahaha...kuda ide ovaj svet?