Konačno su poznati svi učesnici finala takmičenja demo bendova Mobil Demo Fest koje organizuje portal Headliner.rs.

Posle bendova Mehanizam i Oktava više, koje je odabrala publika, žiri je odlučio da će u finalu, 20. oktobra u Wurst Platz baru, svirati i LouD, Funkier Project i Znoj.

Ovih pet sjajnih bendova takmičiće se te nedeljne večeri za glavnu nagradu, debi album u izdanju PGP RTS, za mesto na bini Arsenal Festa naredne godine, ali i još vrednih nagrada. Najboljeg gitaristu te večeri čekaju gitara i pojačalo koje poklanja Jelen pivo, a najboljeg pevača mikrofon Beyerdinamic TG V50 poklon prodavnice profesionalne muzičke opreme Player.rs. Svi bendovi finalisti imaju i obezbeđeno snimanje emisije Love&Live u produkciji portala Telegraf.rs.

Publilaje svoju odluku donela lajkovima na YouTubeu i Facebooku, a žiri, koji čine Jadranka Janković, Marija M. Karan, Branko Rosić, Nemanja Jovanov, Milan Rakić i Igor Marojević ocenjivao je svaki bend pojedinačno, a najbolji su odabrani zbirom njihovih glasova.

PROČITAJTE I: KONCERT BAJAGE I "INSTRUKTORA" U SAVA CENTRU: Raskošne verzije večnih hitova

Sigurno je da nas 20. oktobra u Wurst Platzu čeka sjajna žurka, pet odličnih bendova, dobra atmosfera i pozitivna (ali i takmičarska) energija, kao i gosti iznenađenja koje će organizator uskoro otkriti.

Tom prilikom će i portal Headliner.rs proslaviti svoj treći rođendan i predstaviti neke inovacije i nove projekte.

Ovo su finalisti Mobil Demo Fest:

Oktava više

Mehanizam

LouD

Funkier Project

Znoj

Žiri