Danijela i Stefan Buzurović: Dvostruko rođendansko slavlje za sina Nestora

Dejan Ćirić

ponedeljak, 23. 09. 2019. u 10:25

Данијела и Стефан Бузуровић: Двоструко рођенданско славље за сина Нестора

Foto: Privatna arhiva

Tokom proteklog vikenda, porodica Buzurović je proslavila Nestorov rođendan na dvostrukom slavlju, za koje su se roditelji potrudili da bude nezaboravno
Danijela i Stefan Buzurović već godinama važe za jedan od najskladnijih i najsrećnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni. Iako su oboje veoma uspešni u svojim karijerama, koje zahtevaju veliko angažovanje, vreme i rad, uvek ističu da im je porodica na prvom mestu, i da, u tom smislu, kompromisi ne postoje. Sin Nestor i ćerka Klara su centar njihovog sveta i razlog zbog kog su Danijela i Stefan iskreno srećni, uvek nasmejani i zadovoljni ljudi, koji neguju prave porodične vrednosti, i kao javne ličnosti pružaju lep primer da popularnost i bavljenje javnim poslom ne isključuju ono najvažnije - porodicu i dom, što je u današnje vreme, često, retkost.


Tokom proteklog vikenda, porodica Buzurović je proslavila Nestorov rođendan na dvostrukom slavlju, za koje su se roditelji potrudili da bude nezaboravno.


PROČITAJTE JOŠ: Danijela Buzurović: Zvezde me nikada nisu fascinirale


“Proslavili smo Nestorov šesti rođendan, prvo u utorak, 17. septembra, kada je i rođen, u krugu najbližih članova porodice, a onda i nekoliko dana kasnije, sa našim prijateljima i Nestorovim drugarima iz predškolskog. Bili su to dani puni uživanja, iznenađenja, smeha, igre i radosti, divno smo se proveli, Klara je bila presrećna, a na kraju slavlja, Nestor je rekao: “Ovo je najbolji rođendan ikada!”, i to je ono što je najvažnije.” kaže za Novosti Online popularna voditeljka.


Foto: Privatna arhiva


Foto: Privatna arhiva


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)