Zlatno doba ružičaste televizije

G. N.

19. 09. 2019. u 22:10

Златно доба ружичасте телевизије

Autor: E-Stock/Momir Čubrilović

Željko Mitrović priredio veliku žurku povodom 25 godina od početka emitovanja programa Pinka

GLAMUROZNOM žurkom, televizija Pink proslavila je sinoć 25 godina postojanja i uspešnog rada. U prestoničkom restoranu "Topčiderac", na zabavi čija je tema bila "Zlatno doba", okupio se veliki broj zvanica iz svih slojeva javnog života Srbije.

Zvanice su tokom cele večeri u svojim odevnim kombinacijama ostavljale bez daha. Kako je i običaj, domaćin žurke i vlasnik "Pink medija grupe" Željko Mitrović i njegova supruga Milica stigli su prvi sa ćerkama Kristinom i Andreom, a potom su gosti počeli da pristižu.

Proslavi su prisustvovali i predsednik Aleksandar Vučić, ministri Ivica Dačić i Zoran Đorđević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma.

Među prvima stigli su voditelji Predrag Sarapa i Lav Pajkić, pevačice Ljupka Stević, Dijana Janković, Neda Ukraden i Nada Obrić, zatim Pinkove zvezdice Marina i Ljuba Stanković, bivši "zadrugari" Toma Panić, Pavle Jovanović i Aleksa Savić, voditeljka Irina Vukotić, par Dea Đurđević - Mladen Mijatović, a veoma važni gosti za vlasnika televizije Pink su bila deca iz Zvečanske, koja su ove godine išla na more zahvaljujući njemu.

PROČITAJTE JOŠ: 25 godina najuspešnije komercijalne televizije u regionu

Mađioničari Zeka i Piksi, voditeljke Irena Jovanović i Svetlana Grubor, kreatorka Suzana Perić, Nedeljko i Radoš Bajić, Sanja Marinković, pevačica Dragana Mirković i drugi samo su neke od mnogobrojnih zvanica koje su uživale u slavlju.

Prisutnima se obratio vlasnik medijske imperije Željko Mitrović istakavši da prošlost ostavlja iza sebe.

- Vidim da ste svi vi poneli nešto zlatno, i meni su stavili nešto zlatno, pa kad su me pitali rekao sam "To mi je Milica stavila, da budem zlatan" - našalio se Mitrović.

Nakon govora Mitrovića nebo je zapalio grandiozni vatromet.

Među zvanicama je bio i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. On je rekao da mu je prva asocijacija na Pink to da je ona najgledanija televizija.

- Malo sam melanholičan jer sam shvatio da je prošlo 25 godina, to je jedan veliki jubilej kojim malo koji medij može da se pohvali - kazao je Dačić.

U nastavku večeri stigli su i drugi gosti, među kojima su bili Nadežda Biljić, Čeda Čvorak, Dušica Jakovljević, Damir Handanović, Kiki Lesendrić, Ognjen Amidžić, Dragana Mitar, Savo Perović, Višnja Petrović, Iva Štrljić, Dejan Vuk Stanković, Snežana Dakić, Snežana Đurišić sa dečkom, doktorom Vanjom Miloševićem, Pinkova zvezdica i ovogodišnja predstavnica Srbije na dečjoj Evroviziji Darija Vračević, Marko Bulat sa suprugom, Suzana Mančić, kreator Bata Spasojević, Ana Sević, Angellina, Aca Lukas, Goga Sekulić...


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)