UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Pevačica na male ekrane stiže iduće godine

NovostiOnline

17. 09. 2019. u 20:37

Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je Predraga Gagu Antonijevića, koji je, kako je najavio, u martu početi snimanje nove serije "Pevačica"

УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Певачица на мале екране стиже идуће године

Foto Arhiva VN

Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je Predraga Gagu Antonijevića, koji je, kako je najavio, u martu početi snimanje nove serije "Pevačica".

- Scenario će raditi Nataša Drakulić sa timom saradnika. Pokušaćemo da otkrijemo šta se desilo na nasipu. Donećemo novi žanr na male ekrane. I pokazati svet belih magova i vračeva - otkrio je reditelj na konferenciji za medije.

Ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović - pitanje je koje se najčešće postavljalo u medijima od proleća 2016. U Višem sudu u Beogradu počelo je "suđenje decenije". Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, koji je optužen za ubistvo, izjasnio se nakon čitanja optužnice, da nije kriv.

Jelena je nestala 2. aprila 2016, a po pronalasku njenog tela, na njenoj ruci nije bilo burme, koju inače nikada nije skidala.

Prema optužnici, Zoran Marjanović je sa sada pokojnom suprugom i maloletnom ćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 sati dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino poverenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dete ostalo na nasipu, a potom je, po navodima u optuznici, u kanalu ubio.

Nova serija biće samo inspirisana ovim događajem, a premijera će biti najverovatnije tek na jesen 2020. godine.


Telegraf.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Милан

18.09.2019. 07:25

Срам вас било. Још се само из дупета нисте јавили.Одвратни сте.

неко

18.09.2019. 12:02

Гага Антонијевић је џабе био у Америци јер је очајан режисер.Његова "Заспанка за војнике" је брука и срамота јер је једно величанствено књижевно дело Стевана Јаковљевића("Српска трилогија") претворио у филмкоји се дешава на једној ливади и тиме унизио жртве које су ауторови тарни другови поднели у 1.св.рату.С.Јаковљевић није био писац већ биолог а књиге које је написао су патриотске и истините.Једину битку на неп.територији(Легет)Гага је карикирао.Ипак је он амерички ђак и размишља као они.

Х

19.09.2019. 04:34

Заиста постајемо једно болесно, изопачено и јадно друштво.