Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je Predraga Gagu Antonijevića, koji je, kako je najavio, u martu početi snimanje nove serije "Pevačica".

- Scenario će raditi Nataša Drakulić sa timom saradnika. Pokušaćemo da otkrijemo šta se desilo na nasipu. Donećemo novi žanr na male ekrane. I pokazati svet belih magova i vračeva - otkrio je reditelj na konferenciji za medije.

Ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović - pitanje je koje se najčešće postavljalo u medijima od proleća 2016. U Višem sudu u Beogradu počelo je "suđenje decenije". Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, koji je optužen za ubistvo, izjasnio se nakon čitanja optužnice, da nije kriv.

PROČITAJTE JOŠ - UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Zoran od ubice može da postane saučesnik?

Jelena je nestala 2. aprila 2016, a po pronalasku njenog tela, na njenoj ruci nije bilo burme, koju inače nikada nije skidala.

Prema optužnici, Zoran Marjanović je sa sada pokojnom suprugom i maloletnom ćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 sati dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino poverenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dete ostalo na nasipu, a potom je, po navodima u optuznici, u kanalu ubio.

PROČITAJTE JOŠ - Zoran Marjanović kaže da nije kriv, advokati će koristiti i dokaze tužioca

Nova serija biće samo inspirisana ovim događajem, a premijera će biti najverovatnije tek na jesen 2020. godine.


Telegraf.rs