NOVI ANGAŽMAN GLUMICE: Mirka Vasiljević voditeljka na RTS-u

NovostiOnline

utorak, 17. 09. 2019. u 10:10

НОВИ АНГАЖМАН ГЛУМИЦЕ: Мирка Васиљевић водитељка на РТС-у
Javni servis objavio je novu programsku šemu u kojoj ćemo gledati filmove, serije, fudbal, kvizove, ali i jednu emisiju o svadbama
Javni servis objavio je novu programsku šemu u kojoj ćemo gledati filmove, serije, fudbal, kvizove, ali i jednu emisiju o svadbama.


Verovali ili ne, jedna od voditeljki biće i mlada glumica kojoj neprestano postavljaju pitanje "kada ćeš da se udaš" Mirka Vasiljević!


Reč je o emisiji "Svadba iz mog kraja", koja će se emitovati na Prvom kanalu Javnog servisa od 22 časa, i u kojoj ćemo kroz 14 epizoda gledati kako izgledaju mačvanska, raška, sjenička, šumadijska, vlaška... svadba.


PROČITAJTE I:  Počinje bitka za presto


Voditeljke su Rada Đurić i omiljeno lice TV kviza Slagalica Marija Veljković, a kao pojačanje stiže i partnerka Vujadina Savića Mirka Vasiljević, prenosi Mondo.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Znalac

17.09.2019. 14:04

uzas izbor, da je valjala u glumi valjda bi je vec neko angazovao. Onako zgodna kakva je, najbolja je za X filmove. Ruzan komentar, ali tako je!

Deja

17.09.2019. 14:40

Žena koja je veoma loše odglumila u preglupom filmu Mi nismo andjeli, sada do ija posao zato što joj je svekar bio poznati fudbaler, a mnoge lepe voditeljke će čekati na birou zato što nemaju vezu