Dolazak Aleksandre Radović i Nine Badrić na proslavu magazina “Hello” izazvao je posebnu pažnju javnosti. Pevačice koje godinama važe za najveće ženske pop zvezde regiona odabrale su modne kombinacije u kojima su blistale u punom sjaju! Ni jedna, ni druga ne mogu se često videti na događajima i gradskim dešavanjima, zbog čega su njihove fotografije na društvenim mrežama oduševile fanove širom regiona.

“Ne odlazim često na gradska dešavanja, ali bi moj dolazak na ovu proslavu mogao da se protumači kao simbolični početak nove radne sezone tokom koje ću održati brojne koncerte u regionu, među njima i koncert u Zagrebu u čuvenoj dvorani “Lisinski” 10. novembra. U planu je izlazak i mog novog albuma.” izjavila je Aleksandra Radović za Novosti Online, koja je ovog leta oduševila publiku singlom “Ne volim te” koji je postao veliki radijski hit.

Pročitajte još - ALEKSANDRA RADOVIĆ: Radim na ljubav, to jedino znam (VIDEO)

Pred koncert u Zagrebu, posebnu podršku pružila joj je koleginica Nina Badrić:

“Ne sumnjam da nam Aleksandra sprema magično veče u Zagrebu. Svi jedva čekamo da je čujemo.” rekla je poznata pevačica.

Nina i Aleksandra su do kasno u noć uživale na zabavi, a svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama oduševile su zajedničkim fotografijama, na kojima su pozirale u otmenim modnim kombinacijama.