Kraj zbog svađe glavnih glumica?

M. A.

subota, 14. 09. 2019. u 22:28

Крај због свађе главних глумица?

Foto promo

Serija "Vil i Grejs" posle 11. sezone odlazi u tv istoriju; Debra Mesing i Megan Mulali na "Instagramu" okončale dugogodišnje prijateljstvo

SITKOM "Vil i Grejs", čiju devetu i 10. sezonu gledamo reprizno radnim danima od 21.30 na kanalu Foks lajf, vraća se početkom sledeće godine sa 11. i poslednjim ciklusom. Vest da ćemo se posle tri povratničke "runde" oprostiti od legendarnog humorističkog kvarteta, rastužila je obožavaoce popularne serije. Ništa nije ukazivalo na novi i, po svemu sudeći, definitivan rastanak. Gledanost je bila zadovoljavajuća, što je jedino važno onima koji odlučuju o održavanju serija u životu. Međutim, glavna glumačka četvorka, autori i produkcija složno su poručili da će, čim snime novih 18 epizoda, spakovati pinkle i poslati Vila, Grejs, Karen i Džeka u TV istoriju.

- Karen Voker bi rekla: "51 čašica martinija je premalo, 53 je previše, ali 52 je potaman". Kada smo pre tri godine snimili specijalnu epizodu za "Jutjub", sa kojom smo pozvali Amerikance da izađu na predsedničke izbore, nismo ni sanjali da ćemo vratiti "Vila i Grejs" na mali ekran. Ipak, magija se dogodila. Od planiranih 10 snimili smo čak 52 epizode! Smatramo da publika nema razlog da bude tužna - ističu tvorci serije Dejvid Kohan i Maks Mučnik.


PROČITAJTE JOŠ - JOŠ JEDAN MEDIJSKI TRANSFER: Dušica Spasić prešla na TV Pink


Drugim rečima - žeđ za nostalgijom je ugašena. Erik Mekormak (56), Debra Mesing (51), Megan Mulali (12. novembra puni 61) i Šon Hejz (49) zaradili su po 17.000.000 dolara za ove tri godine i obezbedili pristojnu penziju. Sasvim dovoljno da do kraja života više ne stanu pred kamere. Ali, da li su to pravi razlozi za rastanak? Tikva je, navodno, "pukla" zbog ženske sujete. Da u dojučerašnjoj složnoj ekipi već duže vreme ne štima sve kako treba, primetili su fanovi na društvenim mrežama. Erik, Debra, Megan i Šon odavno se ne hvale grupnim "selfijima". Potvrda da "gde ima dima ima i vatre" stigla je nedavno od Debre. Ona je na "Instagramu" pozvala obožavaoce da glasaju za "Vila i Grejs" kako bi ušli u trku za Emi nagradu. Tada je "zaboravila" da "taguje" Megan, što je njenim pratiocima bio znak da se između njih dve dogodilo nešto ružno. Onda se Megan javila s "postom": "Jedno od najboljih osećanja je kada izgubite vezu sa osobom koja nije bila dobra za vas!", pa ga je brže-bolje obrisala. Ali, ubrzo je usledila još jedna poruka na njenom profilu na "Instagramu": "Ne pitajte ljude za uputstva ako nikad nisu bili tamo gde idete!" Dojučerašnje prijateljice otpratile su se sa pomenute društvene mreže, čime su dale razlog da američki mediji i obožavaoci serije počnu da raspredaju tračeve o tome kako je upravo njihova svađa dovela do gašenja "Vila i Grejs". Američki tabloidi bruje o tome da Debra nikada nije volela Megan. Bila je, navodno, ljubomorna zato što je publici Karen draža od Grejs, kao i na to što je Megan omiljenija među članovima ekipe i što je osvojila dva Emija. Mesingovoj nije samo popularnost starije koleginice bila "trn" u oku. Smetali su joj i komentari gledalaca da Megan, koja je figuru dovela do savršenstva, nikada bolje nije izgledala, dok su za Debru govorili da se "ubucila".DISTANCA I NA SNIMANjU

I NA snimanju serije, koje se odvija pred publikom u Univerzal studiju u Holivudu, Megan i Debra drže distancu. To se moglo uočiti kada su nedavno izašle da pozdrave obožavaoce. Ranije bi sa kolegama Erikom i Šonom odigrale "prljavi" ples, a sada se nisu čak ni pogledale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije