Ceca i Vranješ eskivirali Karleušu

sreda, 04. 09. 2019. u 22:17

Цеца и Врањеш ескивирали Карлеушу

Foto ATA Images

JK se sama pojavila na dva ročišta u Prvom osnovnom sudu u Beogradu

PEVAČICA Jelena Karleuša imala je čak dva zakazana ročišta u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, u procesu protiv Svetlane Ražnatović i Ognjena Vranješa, međutim, za razliku od JK, ni Ceca ni fudbaler se nisu pojavili pred licem pravde.

Dve estradne zvezde trebalo je da se u 13 časova sretnu na sudu povodom spojenih tužbi koje su obe podnele na račun međusobnih uvreda pri pokušaju medijacije, međutim, to se nije desilo. Ovo je, takođe, trebalo da bude mirenje zaraćenih strana, ali usled nepojavljivanja Ražnatovićeve, sve je potrajalo samo pet minuta.

PROČITAJTE JOŠ - ROBOT LEPOSAVA PROGOVORILA I SAD UČI SVE O UČESNICIMA: 'Zadruga 3' već pomera sve granice

- Ne želim da se pomirim sa Cecom - kratka i jasna bila je Karleuša, koja je došla u društvu advokata i menadžera Zorana Birtaševića.

Drugo suđenje, od 14 časova, povodom tužbe koju je protiv Karleuše podneo Ognjen Vranješ zbog pretnji preko "Fejsbuka" posle navodne seks-afere, potrajalo je sat vremena, iako ni fudbaler, poput Cece, juče nije "izašao na crtu" divi.

Kako prenosi Telegraf.rs, Jelenini advokati rekli su u sudnici da danas svako ima pristup društvenim mrežama, da je to neograničeni broj korisnika i da je bilo ko mogao da se uloguje i da objavi ono što se okrivljenoj stavlja na teret. Konkretno, misli se na otvoreno pismo koje se u januaru pojavilo na društvenim mrežama, nakon što su isplivale eksplicitne fotografije koje je JK, navodno, slala fudbaleru.

foto N.Fifić

Vranješovi advokati izjavili su da ostaju pri priloženim dokazima i da predlažu da se u svojstvu svedoka saslušaju urednici pet medija, navodeći da su oni jedini koji mogu da posvedoče odakle su preuzeli informaciju, te da bi bili zahvalni da odbrana priloži dokaze da okrivljena nije počinila delo za koje se tereti. Pevačicini branioci su, međutim, naveli da takvo ispitivanje nije relevantno, a potom je Jelena rekla da protiv navedenih predloženih svedoka vodi više od 100 procesa, krivične postupke i da izražava sumnju u to da će biti nepristrasni.

Njen branilac je dodao da to odakle je preuzeta informacija ne dokazuje da je ona to napisala.

foto T.Ćirić

JK UDARILA FOTO-REPORTERA

KARLEUŠIN "dupli program" u sudu obeležio je incident koji je pevačica napravila, udarivši foto-reportera "Informera" Zorana Sinka.

Foto ATA Images

U trenutku dok je, kao i njegove brojne kolege, Sinko radio svoj posao, Karleuša ga je udarila u lice, uz komentar da treba da se skloni kako bi ona mogla da prođe. Redakcija "Informera" je najavila da će naknadno obavestiti javnost o pravnim koracima koje će preduzeti protiv pevačice.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije