PRE DVE GODINE VERENIK JOJ JE PUCAO U GLAVU: Ovako danas izgleda Ivana Panzalović

Novosti online

subota, 24. 08. 2019. u 12:15

ПРЕ ДВЕ ГОДИНЕ ВЕРЕНИК ЈОЈ ЈЕ ПУЦАО У ГЛАВУ: Овако данас изгледа Ивана Панзаловић

Foto Fejsbuk

Glumica Ivana Panzalović izvukla je živu glavu nakon što je pre skoro dve godine njen tadašnji verenik, hirurg Srđan Cvetanović pucao na nju
Glumica Ivana Panzalović izvukla je živu glavu nakon što je pre skoro dve godine njen tadašnji verenik, hirurg Srđan Cvetanović pucao na nju. Na kraju, on je izvršio samoubistvo. Podsetimo, u noći 6. na 7. septembar 2017. godine u ulici Koste Racina na Dedinju desila se tragedija, kada je hirurg Srđan Cvetanović poginuo, dok je 29 godina mlađa glumica Ivana Panzalović povređena.

Srđan je pucao prvu u Ivanu, potom i u sebe, a Panzalovićeva je na svu sreću uspela da se izvuče. Ustanovljeno je da ju je metak okrznuo i da ima subduralni hematom na mozgu (ugrušak krvi) koji se formirao usled povrede glave.

- Ja sam samo shvatila da sam presrećna što sam živa. Imala sam podršku porodice i prijatelja - poručila je Ivana svojevremeno u Jutarnjem programu "Prve" televizije.

Nakon ovog nemilog događaja, Ivana je vratila život u normalu, a to svedoči fotografija koju je tokom avgusta meseca objavila na svom Fejsbuk profilu, gde je pozirala nasmejana.

Evo kako danas izgleda Ivana Panzalović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)