Rokerska noć uz Tisu

B.Grujić

24. 08. 2019. u 07:43

Рокерска ноћ уз Тису

„Hladno pivo“ Foto ATA Images

"Velikogospojinski dani" u Novom Bečeju, u subotu veče "Van Gog" i "Hladno pivo"

SVE je u Novom Bečeju ovih dana u znaku tradicionalne, preksinoć otvorene manifestacije "Velikogspojinski dani" koja se, do utorka 27. avgusta, odvija uz obilje zanimljivih, pre svega muzičkih događaja. U subotu veče dominira rokenrol uz mađarski "Pokolgep", "Hladno pivo" i "Van Gog", dok je nedelja rezervisana za ludu žurku Dejana Petrovića i njegovog "Big benda", i, zatim, koncert Svetlane Cece Ražnatović, koja prvi put nastupa na ovoj manifestaciji.

U muzeju "Glavaševa kuća" održana je, uoči početka manifestacije, konferencija za medije na kojoj su, između ostalih, govorili predsednik opštine Saša Maksimović, direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej Saša Dujin i Dejan Petrović. Oni su ushićeni, uz dobrodošlicu svima, najavili rekordan broj od preko 150.000 posetilaca. Novobečejski spektakl dopunjuje i dolazak Rečne flotile Vojske Srbije.

Pročitajte još - Van Gog: Akustika za pamćenje

Velika Gospojina nadaleko je poznata i po manifestacijama kao što su "Poljofest", "Etnobazar" i tradicionalna parada konja kojom je sve počelo 1994. godine. Tu je, zatim, dečja ulica "Avlija zabavlija", kao i raj za pivopije u poznatoj "Ulici zanatskog piva".Pratite nas i putem iOS i android aplikacije