NA Divčibarama, u sklopu manifestacije "Mauntin mjuzik fest", pevalo je, plesalo, zabavljalo se i edukovalo više od 4.000 posetilaca iz svih krajeva Srbije. Četvrti po redu festival prvi put trajao je dva dana, 16. i 17. avgusta, a bezmalo svim uzrastima na raspolaganju su, u zelenom amfiteatru Maljena, uz kvalitetnu muziku, bili i avanturistički, umetnički, kulturni, edukativni i dečji sadržaji.

Nastupili su mladi pančevački rok bendovi "Buč Kesidi" i "Ljubičice", zatim "Elemental" (na slici), te "Plejboj", "Kilo Kilo banda" i "Loup Garou", a duboko u čudesnoj šumi i di-džej Ajron i Vajt Siti Soul. U hladu čudesne šume na Divčibarama bilo je više od 20 dodatnih sadržaja - pravljenje lutaka, žongliranje, radionice joge, plesa, maderoterapije, trke boja na pet kilometara...

- Zbog velikog interesovanja posetilaca lane, ove godine smo odlučili da festival traje dva dana - kaže Andrija Marjanović, jedan od organizatora. - Odlična večernja atmosfera, ali i tokom dana kada su se posetioci svih uzrasta dobro zabavljali, podstrek je da nastavimo da ovu manifestaciju organizujemo po meri i ukusu svih koji vole prirodu, kvalitetnu muziku i druženje.