Elton Džon brani Harija i Megan: Ja sam im platio put

Tanjug

utorak, 20. 08. 2019. u 00:59

Елтон Џон брани Харија и Меган: Ја сам им платио пут

Twitter Elton John@eltonofficial

Bitanski muzičar Elton Džon, ustao je u odbranu vojvode i vojvotkinje od Saseksa Harija i Megan, napisavši na Tviteru da je duboko uznemiren "Iskrivljenim i zlonamernim" izveštavanjem medija

Bitanski muzičar Elton Džon, ustao je u odbranu vojvode i vojvotkinje od Saseksa Harija i Megan, napisavši na Tviteru da je duboko uznemiren "Iskrivljenim i zlonamernim" izveštavanjem medija o nedavnom putovanju bračnog para sa bebom Arčijem u Nicu u Francuskoj.


Elton Džon, dugogodišnji prijatelja pokojne princeze Dajane, napisao je da oseća da je njegova dužnost da zaštiti mladu porodicu od medija, s obzirom na bliskost sa Harijevom majkom, optužujući medije da su doprineli njenoj preranoj smrti.


Džon u tvitu tvrdi da su on i njegov partner Dejvid bili ti koji su platili vojvodskom paru let privatnim avionom jer su želeli da imaju visok nivo "preko potrebne" bezbednosti, prenosi "Vašington post".


PROČITAJTE JOŠ - Zašto princ Hari ne želi više od dvoje dece sa Megan Markl?


"Nakon naporne godine teškog rada i posvećenosti dobrotvornom radu, Dejvid i ja smo želeli da mlada porodica ima privatni odmor u sigurnosti i miru našeg doma", napisao je Džon.


Princeza Dajana je poginula u Parizu 1997. godine, a sedam fotografa je optuženo za ubistvo iz nehata, ali su optužbe protiv njih potom odbačene.


Mediji su u pomno pratili nedavna putovanja vojvode i vojvotkinje od Saseksa a posebno čime su se prevozili.
Proteklih dana internetom su kružile mutne fotografije mlade porodice kako izlazi iz privatnog aviona, a mediji su isticali da je u pitanju njihovo treće putovanje privatnim avionom ovog leta.


Priče o Megan Markl u britanskim tabloidima poslednjih godina su vrlo surove, pa je princ Hari 2016. godine izdao neuobičajenooštro saopštenje u kojem je osudio rasističke i seksističke medijske naslove o svojoj tadašnjoj devojci i izrazio zabrinutost za njenu bezbednost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Niko

20.08.2019. 13:04

Kako je lepo zivetu na grbaci naroda... Pola londona zivi kao prosjaci a pola kao bogatasi

Tea

20.08.2019. 18:02

Kako ste samo dosadni sa Harijem i Megan,aman pustite ljude na miru..Dajte neku lepu vest,nesto pozitivno,smesno,zabavno...koliko vidim,uskoro ce ih osudit' sto piju vodu,jer ce planeta Zemlja da se sasusi..21. je vek pobogu,zar nismo ni malo evoluirali,koliko plitkih umova..