Jelena Tomašević osvojila Moskvu

Dejan Ćirić

18. 08. 2019. u 20:30

Јелена Томашевић освојила Москву

Foto: Svajtoslav Majer

Jelena Tomašević je na poziv Ministarstva odbrane Ruske Federacije nastupila na spektakularnoj svečanoj ceremoniji zatvaranja petih “Armijskih međunarodnih igara”, u parku „Patriot“, u Moskvi
Jelena Tomašević je na poziv Ministarstva odbrane Ruske Federacije nastupila na spektakularnoj svečanoj ceremoniji zatvaranja petih “Armijskih međunarodnih igara”, u parku „Patriot“, u Moskvi, pred najvišim predstavnicima ruskog državnog vrha.

Na veličanstvenoj ceremoniji, jedna od naših najboljih pevačica izvela je svoju numeru “Oro”, kao i pesmu “Ćelavjek bespakojnoga šastja”, slavnog ruskog pevača Josifa Kobzona, koga su još zvali i sovjetski Sinatra. Ova pesma je posvećena svim neustrašivim borcima za pravdu, koji su obeležili rusku istoriju.

Pročitajte još: JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILjČIĆ: Čarobna ruska bajka (FOTO)

U predivnoj, elegantnoj beloj haljini, Jelena je blistala na sceni, u pratnji čuvenog ruskog ansambla “Aleksandrov”.

Foto: Svajtoslav Majer

“Ovaj nastup je za mene bio predivno iskustvo i velika čast. Uživala sam u svakom trenutku, kako na sceni, tako i van nje. Upoznala sam izuzetne ljude i kolege. Publika je bila fantastična, a atmosfera neopisiva. Nadam se da ću imati prilike da i u budućnosti nastupam u Rusiji, jer sam gostoprimljivost, ljubaznost i iskrenu dobrodošlicu osećala na svakom koraku - kaže Jelena za Novosti Online.

Foto: Svajtoslav Majer


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije