MOBIL DEMO FEST: Rok za prijavu bendova produžen do 10. septembra, uskoro i nove nagrade

Novosti online

subota, 17. 08. 2019. u 12:39

МОБИЛ ДЕМО ФЕСТ:  Рок за пријаву бендова продужен до 10. септембра, ускоро и нове награде
Rok za prijavu demo bendova za prvi Mobil Demo Fest produžen je do 10. septembra.
Rok za prijavu demo bendova za prvi Mobil Demo Fest produžen je do 10. septembra.

Na ovaj korak su se organizatori odlučili posle molbi brojnih bendova koji su zbog raspusta i godišnjih odmora imali problem da se organizuju i snime spot, ali i zbog brojnih letnjih festivala po celoj Srbiji na kojima su neki od njih svirali. Budući da će i pojedini članovi žirija biti “dostupni” tek u septembru, zaključili su da je pomeranje roka jedini ispravan potez, kako bi obezbedili da svi zainteresovani bendovi dobiju svoju šansu.

Bendove učesnike prvog festivala Mobil Demo Fest uskoro će moći da se obraduju sa još dve vredne nagrade – autorski album za pobednički bend u izdanju PGP RTS, kompilacijski album finalista sa po dve autorske pesme, kao i učešće pobednika na Arsenal festu 2020.

"Da podsetimo… sve što treba da uradite je… da nam pošaljete snimak jedne AUTORSKE pesme, zabeležen mobilnim telefonom – U JEDNOM KADRU.

Snimke ćemo objavljivati na portalu Headliner.rs (preko našeg YouTube kanala) i čitaoci će moći da glasaju za one bendove i spotove koji im se najviše dopadaju, putem countera na samom portalu i lajkova na FB stranici.
Da vas još jednom podsetimo na propozicije:

Na Festivalu mogu da učestvuju bendovi koji do sada nemaju snimljen album za bilo koju izdavačku kuću.

Bendovi moraju da se predstave autorskom pesmom.

Bendovi svoj spot ne smeju objavljivati na svojim (ni na bilo kojim drugim) stranicama na društvenim mrežama, ili sajtovima, pre nego što oni budu objavljeni na YouTube kanalu portala Headliner.rs.

Spotovi se snimaju isključivo mobilnim telefonom u jednom kadru, korekcije u aplikacijama i računarskim programima su dozvoljene, kao i “podvlačenje” muzičke matrice.

Neće se priznati spotovi snimani u toku nastupa u klubu, ili na festivalu.

Spotove slati putem wetransfera, na e-mail: headliner.rs@gmail.com.

Uz spot priložiti:
Kratku biografiju
Fotografiju benda
Ime snimatelja
Model telefona kojim je spot sniman"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije