Spot za pesmu „Noćas si moje vino“ snimljen je ovih dana u bajkovitim predelima Istre.

Život popularne novosadske grupe „The Frajle“ ovog leta je prepun zanimljivih muzičkih događaja.

Pored brojnih nastupa po regionu, izdavanja novog albuma „Obraduj me“ i proslave deset godina postojanja, Frajle su zadnjih meseci predstavile čak nekoliko novih pesama.

Najnovija pesma, "Noćas si moje vino", premijerno je predstavljena publici na Splitskom festivalu, da bi odmah usijala radio stanice i našla se na listi najemitovanijih pesama u Hrvatskoj. Između brojnih nastupa, stigle su da, u prelepim predelima unutrašnjosti Istre, snime i spot za pesmu „Noćas si moje vino“.

PROČITAJTE JOŠ: Frajle: Iskrenost uvek osvaja! (FOTO/VIDEO)

- Ovo je naša letnja ljubavna pesma, iako mnogi koji su je čuli kažu da je ujedno i ženska, boemska. To nam se veoma sviđa, da i mi žene imamo jednu boemsku pesmu, da i žensko društvo, kada se okupi, može da peva i uživa. Spot smo snimale u čarobnoj atmosferi istarskih mesta Hum, Kotli, stari grad Buzet, Motovun, što je spotu donelo baš taj bajkovit utisak koji smo htele. Snimale smo u najtoplijim danima leta, a temperaturu nam je dodatno zagrejao glumac Mario Jukić, uz smeh komentarišu Frajle.

Pesmu „Noćas si moje vino“ napisali su Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, dok su za spot zaslužni reditelji Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

The Frajle“ u avgustu nastavljaju letnju turneju koncertima u Splitu, Omišu, Varaždinu i Novom Sadu. Letnje noći dodatno će „začiniti“ njihova pesma “Noćas si moje vino”, čiji spot možete pogledati.