Foke osvojile srpsku prestonicu (FOTO)

M. Jungić Milošević

petak, 09. 08. 2019. u 16:44

Фоке освојиле српску престоницу (ФОТО)

Foto D.Milovanović

Snimanje treće sezone američke serije "Sil tim" televizije Si-Bi-Es, na ulicama prestonice, zatvorilo je Terazije do podneva, ali i privuklo veliku pažnju prolaznika

BEOGRAĐANI su, oko podneva, šetali od trga Slavija do Terazija, ali većina nije pokazivala znake nervoze, bez obzira na visoku temperaturu i izmene u gradskom prevozu. Na početku Ulice kralja Milana, prodavačica sladoleda na autobuskoj stanici, blagovremeno je upozoravala prolaznike da trolejbusi ne rade, zbog snimanja, a strancima je ljubazno i ponosna što je dobila "ulogu" da informiše ljude dobacivala na simpatičnom engleskom: "No bas, muvi in Belgrejd" ("Nema autobusa, film u Beogradu").

Danas u Beogradu vlada potpuni haos jer upravo ekipa serije snima scene u našoj prestonici.

Snimanje treće sezone američke serije "Sil tim" televizije Si-Bi-Es, na ulicama prestonice, zatvorilo je Terazije do podneva, ali i privuklo veliku pažnju prolaznika. Radoznaliji su dobili priliku da se oprobaju u ulogama statista. Plavokosa devojka iz filmske ekipe sa zelenim kačketom na glavi objašnjavala im je kada treba da krenu i kako da hodaju Kolarčevom ulicom, prvo napred, a zatim nazad. Taj deo seta bio je ograđen žutom trakom sa crvenim prugicama kako znatiželjnici ne bi ulazili u kadar, a ostali su sa pristojne udaljenosti mogli da posmatraju snimanje.

Holivudska zvezda Dejvid Borijanaz, koji u ovom ostvarenju tumači ulogu Džejsona Hejza, vođe "mornaričkih Foka", šetkao se pešačkim ostrvom kod Palate "Albanija", čekajući da se upale kamere. Zbog vrućine je povremeno podizao tanku, sivu majicu sa dugim rukavima, pokušavajući da se rashladi, pri čemu je otkrivao "isklesane" trbušnjake.


Foto D.Milovanović

U toku dana glumac je na svom instagram- profilu objavio fotografiju sa ekipom na kojoj je napisao "Srpski asfalt".

Inače, treća sezona serije "Sil tim" u Americi će biti emitovana u oktobru na televiziji Si-Bi-Es, a nije poznato koga će Beograd "glumiti".
Foto D.Milovanović

MAGIJA ILI GUŽVA

U Beogradu je sa Borijanazom i britanski reditelj i producent Jan Tojnton, nominovan za Emi za seriju "24". Sarađivao je ovaj tandem i u seriji "Bouns" gde je Tojnton radio kao izvršni producent. Na video-snimku koji je glumac postavio na svom instagram-nalogu, uz komentar "Kakva magija", vidi se reditelj koji uz pokrete mađioničara stoji ispred ekrana i baca čini na njega. Nisu svi, ipak, bili oduševljeni, pa je među komentarima bilo i onih "Tebi magija, nama gužva u gradu".Foto D.Milovanović

Foto D.Milovanović
Foto D.Milovanović


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Рашо

09.08.2019. 19:14

У земљи жртви агресије агресор снима своје пропагандне филмове! Јад и беда!

Вуле

09.08.2019. 21:12

Снимају сигурно зато да би Србе преставили као криминалце кога амерички специјалци хапсе у БГ-у. Не сећам се да су нас икад другачије представљали.