Marinko Rokvić kao Švarceneger (FOTO)

V. N.

09. 08. 2019. u 08:24

Маринко Роквић као Шварценегер (ФОТО)

Foto Instagram/nikolarokvic

Folk pevač podržao humanitarnu akciju "Dijabetes revolucija"

PEVAČ Marinko Rokvić (65) na vrlo simpatičan način pridružio se humanitarnoj akciji "Dijabetes revolucija", gde je cilj da se, uz milion sklekova, pruži podrška ljudima sa dijabetesom. Interpretator neprolaznih numera "Da volim drugu ne mogu", "Snegovi beli opet veju", "Potražiću oči nešto zelenije", "Skitnica" i mnogih drugih, skinuo se u kupaće gaće i onda pokazao da, kad je u pitanju fizička sprema, može komotno da parira mladićima od dvadesetak godina. Odradio je bez po muke seriju sklekova, to je snimio njegov sin Nikola i napisao na "Instagramu":

PROČITAJTE JOŠ - Otkrivena skulptura Davorina Popovića

- Marinko Rokvić u stilu Švarcenegera priključio se divnoj akciji "Dijabetes revolucija", kako bi prikupili milion sklekova za podršku ljudima sa dijabetesom. Sportom protiv godina!

Rokvić junior je dodao da je u pitanju četvrti snimak, te da ljudi mogu da računaju da je Marinko uradio čak 80 sklekova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

EvGenije

09.08.2019. 11:09

Lepo, samo što nisam primetio da je tih "milion sklekova" nešto pomoglo mom dijabetesu. Puno bi mi više pomoglo, recimo, sniženje cene test trakica za merenje šećera koje su kod nas tri puta skuplje nego na ibeju npr.

Na zalost

09.08.2019. 12:12

@EvGenije - Znas kako to ide, amerikanci provale neku totalnu glupost, a budale odma lete da ponove. Nema tu mozga ni ideje niti miligrama.