SAMO magična i iskrena povezanost umetnika može da stvori čaroliju, a upravo ovakvu atmosferu zatekli smo nekoliko spratova ispod naše redakcije, u zgradi "Borbe", gde se ovih dana snima jedan od kadrova nove komedije našeg legendarnog TV pisca Siniše Pavića. "Junaci našeg doba" ulaze u poslednju trećinu snimanja, a ekipa radi punom parom.

- Čičanoviću, da ja pitam tebe nešto. Da li si ti normalan? Ne znaš kako se radi tvoj posao. Ne savetujem ti, Čičanoviću, da se zezaš sa ozbiljnim stvarima - zagrmeo je Mile Muzić, zvani Mile Konj (Nenad Jezdić), u telefonsku slušalicu, za svojim radnim stolom. Jučerašnje snimanje završeno je ovom scenom, koju su Jezdić i Vukobratović sa lakoćom protkali u seriju koju ćemo pratiti od decembra.

Pročitajte još - Nenad Jezdić: Podvig je snimiti nešto novo

- Pavić uvek po nekom svom protokolu i mašti ima jednu porodicu koja prima udarce i breme i teret vremena - rekao je, za "Novosti", Nenad Jezdić. - Ja nisam deo te porodice, ali sam siva eminencija koja direktno utiče na njihove živote, sudbine i perspektivu, naravno, iz sfere politike.

Nenad Jezdić, Foto: P. Milošević

SNIMA SE NA VIŠE OD 50 LOKACIJA

SERIJA "Junaci našeg doba", autora Siniše Pavića i reditelja Miše Vukobratovića, snima se na mnogobrojnim lokacijama u Beogradu.

- Ovo je serija koja nema studijski karakter, nemamo u studiju postavljen set, već smo u realnim lokacijama, pa ih ima 50 ili 60, ne znam napamet, ali ih ima dosta - otkrio je Miša Vukobratović, i dodao da je ekipi serijala lepo u zgradi "Borbe": - Odlično je, komforno se radi.