BAJAGA RAZGALIO FANOVE: U Vrnjačkoj Banji se održava 13. „Lavfest“

G.Ć.

petak, 02. 08. 2019. u 15:15

БАЈАГА РАЗГАЛИО ФАНОВЕ: У Врњачкој Бањи се одржава 13. „Лавфест“

Foto:“Lavfest“

Prvo festivalsko veče 13. po redu muzičkog festivala „Lavfest“ koji se održava u Vrnjačkoj Banji, obeležio je sjajan nastup „Bajage i Instruktora“ na takozvanom „Lajv stejdžu“
VRNjAČKA BANjA – Prvo festivalsko veče 13. po redu muzičkog festivala „Lavfest“ koji se održava u Vrnjačkoj Banji, obeležio je sjajan nastup „Bajage i Instruktora“ na takozvanom „Lajv stejdžu“ koji su praćeni horskim pevanjem najvatrenijih fanova svoj nastup produžili čak sat vremena duže od predviđenog.


Na „Fajr bini“, najvećoj ikada napravljenoj u Srbiji, širokoj čak 65 metara, svojim dvosatnim setom Riči Havtin je još jednom dokazao da je u vrhu najvećih imena svetske tehno i elektro scene. Na istom mestu druge festivalske večeri, za ljubitelje elektro zvuka predviđen je nastup dugo očekivanog Džejmija Džonsa koji je najavio čak trosatni spektakl sve do ranih jutarnjih sati.

PROČITAJTE JOŠ: POČINjE “LAVFEST”: Do zore uživanje uz recikliranje


Poslednje festivalske večeri, 3. avgusta, na „Fajr stejdžu“ nastupiće sada već legendarni „Martinez braders“, dok će se na „Lajv“ bini, posle popularnog benda S.A.R.S., publici predstaviti regionalne zvezde „Dubioza kolektiv“ kojima će ovo biti drugi nastup na „Lavfestu“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije