Stižu priče iz Teretane

M. Bo.

petak, 26. 07. 2019. u 22:15

Стижу приче из Теретане

Ivan Zekić, Milena Radulović, Viktor Savić Foto Promo/Arhiva/Instagram

Glumci Radovan Vujović, Ivan Zekić i Aleksandar Radojičić snimaju autorski sitkom. U seriji će igrati i Viktor Savić, Milena Radulović, Branislav Zeremski...

GLUMCI Ivan Zekić, Radovan Vujović i Aleksandar Radojičić pripremaju svoju prvu autorsku seriju pod nazivom "Teretana". Kako saznajemo, reč je o sitkomu čija je pilot-epizoda već snimljena, a trenutno se razrađuju sinopsisi epizoda i razvijaju kreativne ideje kako bi finalni proizvod trebalo da izgleda. Kada sve bude "cakum-pakum", u priču će se uključiti scenaristi za kojima se i dalje traga, otkrio je za "TV novosti" Ivan Zekić.

- Ozbiljno radimo i maksimalno se posvećujemo našem "čedu". Trenutno postavljamo stvari i osmišljavamo najbolja rešenja za njegovu realizaciju - kaže glumac.

Osim što su tvorci projekta, Vujović, Zekić i Radojičić glavni su junaci "Teretane". Oni će seriju realizovati sa veliki brojem kolega, a naš sagovornik otkriva neka od poznatih imena:


PROČITAJTE JOŠ:
Željko Joksimović otvara čak tri televizije, a evo ko će biti glavne zvezde

- Među glumačkom ekipom su Jakov Jevtović, Branislav Zeremski, Viktor Savić, mlada talentovana glumica Aleksandra Kolarov, Milena Radulović i Nikola Ranđelović.

Zekić nam priča da će prva sezona najverovatnije sadržati 24 nastavka. Datum zvaničnog početka snimanja nije određen, pa je rano da govorimo o tome kada i na kojoj televiziji će se serija prikazivati.

Glumac prepoznatljiv po ulozi Ivice Beka u filmovima "Montevideo, Bog te video!" i "Montevideo, vidimo se", kao i u seriji "Na putu za Montevideo", opisao nam je radnju svog prvenca. Sve se dešava u teretani u kojoj stvari ne funkcionišu baš dobro i u koju svraćaju samo redovni vežbači ili kako to Zekić kaže - "pacijenti".

Aleksandar Radojičić Foto Instagram


- Protagonista priče je Milanče (Aleksandar Radojičić). On pokušava da ovo mesto podigne "na noge" i od njega napravi unosan posao.

Ivana ćemo u "Teretani" videti, kad za to dođe vreme, u potpuno drugačijem i pomalo neočekivanom izdanju. Njegov junak, gospodin Rendulić, nije klasični mišićavi dizač tegova, već talentovan i uspešan umetnik.

- Moj junak je homoseksualac i najverovatnije će biti modni dizajner. Dopadljiv je, kreativan, lud i urnebesan lik, veoma interesantan za igranje - priča glumac. - Mnogo mi se sviđa njegov karakter i mislim da ću uživati dok ga budem stvarao.


PROČITAJTE JOŠ:
Bračnu idilu slavnog glumca narušile glasine da ima vanbračno dete

PO UZORU NA HBO SERIJE

HUMORISTIČKI projekat "Teretana" je klasična situaciona komedija, ali naš sagovornik tvrdi da se u njoj neće čuti smeh publike, koji je karakterističan za ovaj žanr.

- Više ćemo se približiti modernim sitkomima, a najviše smo se ugledali na HBO serije "Na istok i dole" (Eastbound and Down) i "Zamenici direktora" (Vice principals) - kaže Zekić.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije