Saradnja popularnog srpskog harmonikaša Borka Radivojevića sa egipatskom zvezdom Šejdi Šamelom izazvala je veliku pažnju u regionu ali i u arapskom svetu, pa su se tako dvojica muzičara pojavili zajedno na proslavi Nacionalnog dana Egipta u operi „Madlenijanum“ gde ih je publika pozdravila sa oduševljenjem.

Kralj harmonike izveo je splet srpskih i egipatskih narodnih pesama a podršku mu je pružio i Šamel koji je specijalno za ovu priliku doputovao iz Dubaija, gde inače već godinama živi.


PROČITAJTE JOŠ: NEPRIJATNOST NA SNIMANjU "URGENTNOG CENTRA": Dubravka Mijatović oterala novinare- Zanimljivo je da, iako smo snimili zajedničku pesmu, prvi put zapravo sviramo zajedno pošto smo sve snimke uradili odvojeno pa su u miksu spojeni. Ako reakcije na pesmu budu ovakve kakve su bile na naš zajednički nastup, biću presrećan – rekao je Borko koji je sa svojim kolegom i nekoliko uvaženih zvanica, bio i specijalan gost na ručku koji je povodom saradnje priredio ambasador Egipta u Beogradu Amr Alguvejli.