Bračnu idilu slavnog glumca narušile glasine da ima vanbračno dete

Novosti Online

25. 07. 2019. u 19:46

Bračnu idilu narušilo je pismo koje je je dobio na kućnu adresu, a koje je, navodno kako piše svetska štampa, prva pročitala upravo supruga

Брачну идилу славног глумца нарушиле гласине да има ванбрачно дете

DŽordž Kluni i Stejsi Kebler EPA

Veliki zavodnik među glumcima DŽordž Kluni, dugo je odolevao braku i obavezama koje on nosi, dok nije upoznao pravnicu za ljudska prava, Amal, sa kojom je dobio blizance.

Bračnu idilu, međutim, narušilo je pismo koje je je dobio na kućnu adresu, a koje je, navodno kako piše svetska štampa, prva pročitala upravo supruga Amal.

Naime, od njega se u tom pismu traži da se podvrgne testu očinstva, a majka je njegova bivša devojka, poznati model Stejsi Kebler, s kojom je slavni glumac prekinuo vezu neposredno pre nego će upoznati Amal.

PROČITAJTE JOŠ -SRPSKI ZAVODNIK ČEKA PRVO DETE SA LATIONAMERIČKOM LEPOTICOM: Vladu Vuksanovića vest dočekala nespremnog

U pismu se traži da uradi test očinstva kako bi se utvrdilo da li je on otac petogodišnje devojčice Ave, čija je majka Stejsi.

Pismo je primila i prva pročitala Amal Kluni, što ju je, tvrdi svetska štampa, posebno pogodilo i zahtevala je objašnjenje od supruga, koji tvrdi da je sve laž.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Singl for ever

25.07.2019. 22:59

Koga stvori velika masina za pravljenje para, toga moze i da uništi a pre svega zato sto misli svojom glavom ili onom st....