DETALjI SUĐENjA GOCE TRŽAN I IVANA MARINKOVIĆA: Pevačicinom bivšem mužu preti zatvor

V. N.

16. 07. 2019. u 19:41

ДЕТАЉИ СУЂЕЊА ГОЦЕ ТРЖАН И ИВАНА МАРИНКОВИЋА: Певачицином бившем мужу прети затвор

Foto ATA Images Goca Tržan sa advokatom ispred suda

Ivan Marinković nije se pojavio na današnjem suđenju sa bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan, koja ga je tužila za neplaćanje alimentacije za njihovu ćerku Lenu

BIVŠI suprug Goce Tržan, Ivan Marinković, nije došao na u utorak zakazano suđenje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, povodom tužbe koju je protiv njega podnela pevačica zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu. Goca je bila u pratnji svog, odnosno Leninog pravnog zastupnika, a Ivanov branilac je opravdao njegov izostanak, doneo je lekarsko uverenje da optuženi ima stomačni virus. Inače, Marinković je za vikend izašao iz rijalitija "Parovi". Tržanova nije želela da daje izjave novinarima, već je kratko poručila da "to nije stvar za novine i televiziju".

Njen advokat je rekao da će sud proceniti opravdanje koje je dostavio Marinkovićev branilac:


- Danas je trebalo da bude obavljen glavni pretres za krivično delo nedavanja izdržavanja. Ivan Marinković trenutno duguje 552.000 dinara i već dva puta je osuđen zbog istog krivičnog dela na uslovne kazne. Videćemo kakav će stav sud zauzeti na kraju postupka, a ja, kao punomoćnik maloletnog deteta, mislim da kažnjavanje nije bilo svrsishodno i predložiću težu sankciju.

On je objasnio da se postupak izvršenja vodi pred drugim odeljenjem istog suda i da je već popisana Ivanova imovina i da mu je blokiran račun, ali da sud za sada nije uspeo da sprovede izvršenje. Marinković je, kako kaže, u istražnom postupku priznao krivično delo, da nema novca i da će platiti kada bude zaradio.

Sledeće ročište zakazano je za 12. septembar.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Peti

16.07.2019. 22:49

Ej Goco Goco, a što to radiš? On je tvom detetu otac a ne ovaj tvoj momak. Još da ga šalješ u zatvor, misliš da je to pametno? Ljubomorna si na njega čim dođe do para. Jedeš mu dušu, uništavaš i detetov život. Koliko sam čuo da ti samo zgrabiš i zgrabiš, nikad ništa ti nije dosta. Žalosno.... ☹

Ivona

17.07.2019. 10:55

@Peti - Peti o cemu Vi to ? Izdrzavanje deteta je zakonska obaveza, kakva Goca, kakva ljubomora ?! Jeste li Vi svesni sta ponasanje ovog nazovi oca kroz rijalitije cini tom detetu ? Naravno da ga treba strpati u zatvor, naravno da mora biti sankcionisan, naravno da mora da izmiruje svoje novcane obaveze prema detetu ! Pa Goca je gotovo 100 % preuzela brigu o Leni. Jos Vas nije sram da ga podrzavate.