BIVŠI suprug Goce Tržan, Ivan Marinković, nije došao na u utorak zakazano suđenje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, povodom tužbe koju je protiv njega podnela pevačica zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu. Goca je bila u pratnji svog, odnosno Leninog pravnog zastupnika, a Ivanov branilac je opravdao njegov izostanak, doneo je lekarsko uverenje da optuženi ima stomačni virus. Inače, Marinković je za vikend izašao iz rijalitija "Parovi". Tržanova nije želela da daje izjave novinarima, već je kratko poručila da "to nije stvar za novine i televiziju".

Njen advokat je rekao da će sud proceniti opravdanje koje je dostavio Marinkovićev branilac:


PROČITAJTE I: Goca Tržan: Muzika je moje utočište i san

- Danas je trebalo da bude obavljen glavni pretres za krivično delo nedavanja izdržavanja. Ivan Marinković trenutno duguje 552.000 dinara i već dva puta je osuđen zbog istog krivičnog dela na uslovne kazne. Videćemo kakav će stav sud zauzeti na kraju postupka, a ja, kao punomoćnik maloletnog deteta, mislim da kažnjavanje nije bilo svrsishodno i predložiću težu sankciju.

On je objasnio da se postupak izvršenja vodi pred drugim odeljenjem istog suda i da je već popisana Ivanova imovina i da mu je blokiran račun, ali da sud za sada nije uspeo da sprovede izvršenje. Marinković je, kako kaže, u istražnom postupku priznao krivično delo, da nema novca i da će platiti kada bude zaradio.

Sledeće ročište zakazano je za 12. septembar.