OVO JE MOJA POSLEDNjA EMISIJA: Voditeljka se sa suzama u očima oprostila od gledalaca RTS

NovostiOnline

utorak, 16. 07. 2019. u 17:18

ОВО ЈЕ МОЈА ПОСЛЕДЊА ЕМИСИЈА: Водитељка се са сузама у очима опростила од гледалаца РТС

Foto: Printskrin

Voditeljka Marija Savić Stamenić dugo je krasila informativni program RTS-a, a sada se odlučila na radikalan potez
Voditeljka Marija Savić Stamenić 15 godina je krasila informativni program RTS-a, a sada se odlučila na radikalan potez.

Naime, ona je jutros vodila poslednju emisiju na ovom televizijskom kanalu i od gledalaca se oprostila emotivnim rečima.

- Ovo je moja poslednja emisija na RTS. Vama hvala na poverenju i pažnji ne samo danas nego svih ovih godina. Hvala kolegama na svemu, hvala RTS-u. Odlazim sa RTS-a, ostanite uz ovaj kanal, a mi se vidimo na nekom drugom mestu - rekla je ona uživo programu u jutarnjoj emisiji.


Marija Savić Stamenić više od decenije je vodila Jutarnji dnevnik RTS-a, a od avgusta će biti novo lice Prve televizije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

suza krokodilska

16.07.2019. 18:10

Ne brinemo mi za suze lepojkine, one se uvek snadju.Zapravo svet služi za njih. A mi obični treba da gulimo da bi prehranili porodicu.

Ljube

16.07.2019. 18:26

Pa sto se oprasta kada ce ponovo na TV samo drugi naziv , na ovo bi na zapadu gledali sa cudjenjem ....

?!?!?!

16.07.2019. 22:52

@Ljube - "Na ovo bi na zapadu gledali sa cudjenjem" - ЗАИСТА?!? А како би на то гледали на северу? А на истоку??? Мада, за нас овде било би далеко најважније шта би о томе рекли на југоистоку...

Проф

16.07.2019. 21:42

Колико људи у Србији промени фирму,болницу,колико их оде напоље,па им нико ни име не помене,а не ту неке жалопојке .

Miro

17.07.2019. 19:13

Kao nekad sam se radovao svakom tvom uspehu, i siguran sam da ćeš da se oporaviš i još više i bolje pozicioniraš. Bilo te je prelepo gledati i znam da će se to nastaviti u skoroj budućnosti. Miro Petrović ( onaj što je verovao u tebe ali leptirići nisu)

Miro

17.07.2019. 19:58

Ne plači, proći će odnosno kada se jedna vrata zatvore druga se otvore. Ništa večno nije, pa i mi. Svi koji te znaju ti žele sve najlepše, glavu gore

Ema

19.07.2019. 11:03

Ljudi bez ikave empatije samo puni zavisti, pobogu ako ste imada radili u nekom kolektivu za koji ste se vezali i imate odredjene navike i uspomene ovakva reakcija je normalna. Svaka promena je za coveka stresna, pa i kad znas da ides mozda na bolje.. ona je samo tv lice koje je iskoristilo prilku da se na tvu pozdravi..