Lena Kovačević objavila je spot za najnoviji hit singl “Samo da mi je” koji je, iako samo u audio verziji, od početka objavljivanja u trendingu, na You Tube mreži, za vrlo kratko vreme došao u sam vrh slušanosti na radio stanicama. Ovaj letnji hit sada je dobio i svoju video verziju u produkciji “Looneyrama”.


Pesma je objavljena u izdanju “Magic Records”-a, muziku je komponovao Darko Dimitrov, a tekst je napisao Vladimir Danilović. Pored Lene, u spotu se, kao specijalni gost, pojavljuje Dragana Kosjerina, poznata voditeljka RTS-a, i model Saša Denčić.Foto:Irina Duplevskaya


PROČITAJTE JOŠ: Lena Kovačević: Sav život može da stane u jedan kafe


Lena Kovačević je autentičan srpski autor i izvođač i za nju je karakteristična raznovrsnost zvuka, od džeza do pop numera i svetskih hitova, izvedenih u posebnom aranžmanu. Lenini albumi doživeli su višestruka izdanja, a ona je do sada nastupala širom Srbije, regiona, Evrope i Amerike. Nedavno je održala rasprodat koncert u Botaničkoj bašti u Beogradu, zatim koncert u Nemačkoj, uz simfonijski orkestar i ansambl “Josef & Friends”, koji predvodi violinista Jožef Žiga, zatim je usledio nastup na “Kotor Art” festivalu sa Big bendom RTS-a, a u narednom periodu sledi nov, autentičan koncert u Beogradu i poseban nastup na Nedelji mode u Milanu, na reviji Suzane Perić.
Foto:Irina Duplevskaya