PONOVNO SNIMANjE SERIJA: Šta je novo osim bora i kilograma?

M. DEDIĆ

utorak, 16. 07. 2019. u 09:33

ПОНОВНО СНИМАЊЕ СЕРИЈА: Шта је ново осим бора и килограма?

Foto IMDb

Era ponovnog snimanja serija sa kojima smo se oprostili pre više godina, pa i decenija, nikako da se završi

ERA ponovnog snimanja serija sa kojima smo se oprostili pre više godina, pa i decenija, nikako da se završi. Trendu nisu odoleli "Vil i Grejs", "Beverli Hils", "Tvin Piks", "Dosije Iks", "Dinastija". Ovo su još neke od serija iz devedesetih čije ponovno okupljanje gledaoci traže na društvenim mrežama, a glumci ih s vremena na vreme (ne)promišljenim izjavama vrate u fokus.

"Sajnfeld" (1989-1998) - Kako bi danas, u doba političke korektnosti, izgledala saga o četvoro prijatelja koji neretko govore nepopularne stvari, mnogi se pitaju. Glavni glumac i koscenarista najbolje TV serije ikada snimljene, po mišljenju mnogih kritičara, Džeri Sajnfeld, više puta je odbijao ponude za ponovno okupljanje. Ali je prošle godine, u "Elen Dedženeris šouu", na pitanje voditeljke da li će doći do ponovnog snimanja, kratko prokomentarisao: "Moguće je". I zaslužio frenetičan aplauz.

Pročitajte još - Čežnja za nezaboravnom ekipom „Prijatelja“

"Dosonov svet" (1998-2003) - Svi koji su uživali u ljubavnim zavrzlamama tinejdžera iz malog američkog grada, voleli bi da vide kako njihovi omiljeni junaci izgledaju u odraslom dobu. Autor Kevin Vilijamson je nedavno rekao da Pejsija i Džoi vidi u braku, sa decom, ali i razvodom u budućnosti. A plavušan Doson, po scenaristi, četvrtu deceniju provodi usamljen, bez srodne duše.

"Treći kamen od Sunca" (1996-2001) - Zanimljivo bi bilo videti šta vanzemaljci misle o našoj planeti u doba "Tvitera" i selfija. Šuška se da bi nastavak mogao da se dogodi naredne godine, ali ništa zvanično još nije potvrđeno. Glumac Džon Litgou je ipak rekao da ne bi voleo da vidi starog Dika Solomona. "Svako ima svoju verziju kakav bi taj lik trebalo da bude, tako da su razočaranja neminovna" - ocenio je Litgou.

"Frejžer"

"Frejžer" (1993-2004) - "Prošlost je lepa, ali je treba ostaviti tamo gde joj je mesto" - tako je ranije Kelsi Gramer odgovarao na pitanje o nastavku snimanja serije u kojoj je igrao neurotičnog naslovnog junaka. Sada je, ipak, promenio ploču. Početkom godine rekao je da bi voleo da na setu ponovo vidi staru ekipu.

"Darma i Greg" (1997-2002) - Ekipa simpatičnog sitkoma okupila se u januaru na obeležavanju godišnjice od početka emitovanja. I shvatila da među njima i dalje postoji "hemija". U nedavnom intervjuu za naše "TV novosti", glavna glumica Džena Elfman otkrila je da bi volela da se kamere opet uključe, ali da sve ipak zavisi od dobrog scenarija.

"Treći kamen od Sunca"

PRIJATELjI, GDE STE?

JEDNA od serija čiji nastavak fanovi najviše očekuju su "Prijatelji" (1994-2004). Ranije se šuškalo da su devojke za nastavak snimanja, ali ne i momci. Međutim, nedavno je Dženifer Aniston uzburkala javnost izjavom da bi sada svi glumci verovatno rekli "da".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije