Poruka žene Siniše Mihajlovića na srpskom rasplakaće i najtvrđa srca!

Novosti online

nedelja, 14. 07. 2019. u 12:23

Порука жене Синише Михајловића на српском расплакаће и најтврђа срца!
Supruga srpskog trenera i bivšeg fudbalera Siniše Mihajlovića, Arijana oglasila se prvi put posle informacije da Siniša boluje od teške bolesti.
Supruga srpskog trenera i bivšeg fudbalera Siniše Mihajlovića, Arijana oglasila se prvi put posle informacije da Siniša boluje od teške bolesti.

Ona je na italijanskom, ali i srpskom poslala emotivnu poruku i zahvalila se svima na podršci.


- Snage imamo mnogo, ali sa vašom ljubavi postajemo nepobedivi! Hvala vam svima od srca - napisala je Arijana.


Podsetimo, ispitivanja su pokazala da je reč o akutnoj leukemiji samo dan pred početak predsezone sa Bolonjom. Njega je podržao direktor kluba Valter Sabatini koji je rekao da se Mihajlovićev status neće promeniti.


- Imao je mnogo hrabrosti da sazove pres konferenciju kako bi vas obavestio o ovako osetljivoj stvari, ali i da bi ostalima pružio podršku. Mi smo ovde da njega podržimo i doleteli smo iz Montreala. Ovaj čovek će voditi Bolonju dok mu ne istekne ugovor. Biće uz nas šta god da se desi, a verujem da se ništa neće desiti jer je ovaj čovek toliko jak - rekao je Sabatini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Caca

17.07.2019. 17:04

Legendo pobedi i ovu utakmicu,zbog porodice zbog nas koji te volimo i cenimo.Dace dragi bog da ozdravis i vratis nam se,cela Srbija se moli.