MIŠINO SRCE JE U DRUGOM MLADIĆU: Ivan Bosiljčić se potresnom porukom oprostio od druga koji je poginuo (FOTO)

V. N.

četvrtak, 11. 07. 2019. u 20:31

МИШИНО СРЦЕ ЈЕ У ДРУГОМ МЛАДИЋУ: Иван Босиљчић се потресном поруком опростио од друга који је погинуо (ФОТО)

Miša Petrović (drugi zdesna) pratio je Bosiljčića Foto Instagram/ivanbosiljcicofficial

Muzičar Miloš Petrović (40), iz Kragujevca, koji je nedavno poginuo u saobraćajnoj nesreći, bio je jedan od najboljih bas gitarista na ovim prostorima.

MUZIČAR Miloš Petrović (40), iz Kragujevca, koji je nedavno poginuo u saobraćajnoj nesreći, bio je jedan od najboljih bas gitarista na ovim prostorima. Od njega se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji i kolege, a potresne reči Milošu uputio je i glumac Ivan Bosiljčić, koga je muzičar pratio na mnogobrojnim nastupima.

- Moj prijatelj Miloš je prešao ka Gospodu - napisao je Bosiljčić u oproštojnoj poruci u četvrtak na "Instagramu". - Nastradao je u saobraćajnoj nesreći. Mnogo smo putovali i mnogo koncerata svirali zajedno. Dok sam ga gledao nasmejanog kako svira svoj bas, osećao sam samo i jedino radost. Odavno znam koliko je važno sa kim stojiš na sceni, sa kim sediš za stolom i ideš kroz život. On je bio najvernija potvrda toga. Mišino srce je uspešno presađeno jednom dvadesetdevetogodišnjem mladiću. Momčino, nek si mi živ i zdrav, to radosno srce će dobro da te služi! Mišo, ne boj se. Ideš u Svetlost nezalaznu.

Pročitajte još - Ivan Bosiljčić: Radost darujem svima, tugu delim sa dve osobe

Miloševi roditelji donirali su njegovo srce, jetru i dva bubrega, spasivši tako četiri života. Petrović je osnivač grupe "Bliks", a osim sa Bosiljčićem u pratećem bendu, nastupao je i sa sastavom "Smak", "Propagandom 117" i imao je školu bas gitare.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Cv

11.07.2019. 22:55

Sahranjen je danas na groblju Bozman, na stotine kragujevcana se oprostilo od njega.

Боровиште!

12.07.2019. 00:18

Моје саучешће родитељима,а Господ Бог да упокоји душу раба својега урајском насељу.Покој ти души и почивај у миру.