Najpopularniji izvođači vodeće regionalne hip-hop kuće “Bassivity”, nastupili su na Addiko Fusion bini Egzit festivala, koja čini se, nikad pre nije bila tako puna kao na Bassivity Digital Showcase-u. Najveći deo publike koja je te večeri brojala čak 56.000 ljudi pohrlio je na ovu festivalsku binu kako bi čuo trenutno najaktuelnije izvođače u regionu.

Senidah, Sara Jo, Surreal, Fox, Kuku$, Elon, Brzo Trči Ljanmi, okupili su nikad veću masu u ovoj zoni Egzit festivala, koja je ovacijama ispratila svaku pesmu, dok je bina bila osvetljena blicevima mobilnih telefona, onih koji su poželeli da zabeleže svaki trenutak ovog nastupa.

Publika je horski pevala pesme izvođača čiji hitovi u zbiru prelaze i vrtoglave brojke veće od 100 miliona YouTube pregleda! Prema rečima onih koji godinama dolaze na ovaj festival, Fusion Stage je bio najposećeniji u istoriji Egzita.

Pročitajte još - Za četiri noći, čak 200.000 posetilaca

Posećenost i kvalitet ovog nastupa definitivno dokazuju da je domaći hip-hop, sa svim svojim podžanrovima, konačno na vrhu regionalne muzičke scene. Interesantan je podatak da su “Bassivity” i Egzit festival vršnjaci, osnovani iste godine, pa će tako sledeće godine obeležiti 20 godina postojanja. I jedni i drugi, tokom svog trajanja, svojim radom i stvaralaštvom pravili su ogromne pomake i postavljali nove standarde u regionalnoj muzičkoj industriji.

Publika Egzit-a imala je priliku da čuje i nekoliko premijernih “live” izvođenja. Sara Jo je po prvi put izvela svoj novi hit singl “Mili, mili”, Surreal se pohvalio pesmom “Seks, Zdravlje, Pravoslavlje”, momci iz “Kuku$” klana predstavili su aktuelni singl “Čujemo se poslije”, dok je “Fox” izazvao pravu euforiju izvođenjem svog novog hita “Par dana”.- Mi smo kultura, scena je naša! Hvala publici, idemo još jače - poručile su zvezde na kraju nastupa, koji je ovekovečen zajedničkim selfijem sa publikom.

Ova muzička euforija nastavlja se na svim važnijim festivalima u regionu, a iz izdavačke kuće Bassivity Digital najavljuju brojna nova izdanja!