MIŠIĆEVI DANI U MIONICI: Od Željka Vasića do Slađe Alegro

B. P.

četvrtak, 11. 07. 2019. u 08:32

МИШИЋЕВИ ДАНИ У МИОНИЦИ: Oд Жељка Васића до Слађе Алегро

Foto V. Danilov i M. Tabašević

U subotu počinje manifestacija, koja će trajati do 20. jula, i tradicionalno započinje polaganjem venaca na spomenik vojvodi Živojinu Mišiću

ACO Pejović, Slađa Alegro, "Magla bend", Željko Vasić, "Apsolutno romantično", samo su neki od izvođača koji će nastupiti na 23. "Mišićevim danima" u Mionici, koji počinju u subotu, 13. jula. Manifestacija, koja će trajati do 20. jula, tradicionalno započinje polaganjem venaca na spomenik vojvodi Živojinu Mišiću, na centralnom trgu u Mionici, te posetom rodnoj kući slavnog srpskog vojskovođe u Struganiku, strategu pobede u Kolubarskoj bici.

PROČITAJTE JOŠ - "MIŠIĆEVI DANI" U MIONICI: Marija Šerifović za kraj


Pripadnicima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane, za zasluge u oblastima vojne nauke, doktrine, stvaralaštva, komandovanja i rukovođenja, poštovanje etičkih normi i davanje ličnih primera u obavljanju zadataka, biće dodeljene Velike zlatne plakete sa likom vojvode Živojina Mišića. Plakete sa grbom Opštine Mionica, biće dodeljene istaknutim predstavnicima društvenog i javnog života za sveukupni doprinos napretku Srbije.

Tokom osmodnevne manifestacije planirane su brojne izložbe, književne večeri, predstave, sportski turniri, koncerti. "Mišićevi dani" biće zatvoreni 20. jula, tradicionalnim dečjim maskenbalom Predškolske ustanove "Neven" u Mionici, te spektakularnim vatrometom.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Vođ

11.07.2019. 09:22

Mora da se Mišić okreće u grobu kad mu prave poselo, Slađa Alegro???? U čemu je vaš problem???? Sramota!!!!!

Srbija do Tokija

11.07.2019. 13:41

Sve proslave u Srbiji liče jedna na drugu, pravo vašarište: roštilj, muzika, aparati , štandovi ...Ne znaš o čemu se radi, dok ne vidiš neki pano ili saznaš na drugi način . Mi ne možemo pobeći od vašara i rijalitija, izgled nam je to u krvi.