POPULARNA voditeljka Dea Đurđević ponovo će sa Predragom Sarapom voditi emisiju "Novo jutro" na Pinku! Pre nekoliko meseci, Dea je doživela tešku saobraćajnu nezgodu, ali od četvrtka, 11. jul ćemo je svakog dana, od četvrtka do ponedeljka, gledati u jutarnjem programu "ružičaste" televizije. Voditeljka je nedavno bila gost-voditelj u jutarnjem programu kada je sa kolegom Predragom Sarapom intervjuisala predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Dea kaže da je neizmerno srećna što se vraća u najgledaniji jutarnji program.

Pročitajte još - Dea Đurđević se vraća na male ekrane, ali pod ovim uslovima

- Obećavam gledaocima da ćemo imati potpuno nove i drugačije teme i još zanimljivije goste. Verujem da ćemo biti još gledaniji - ističe Đurđevićeva, čijem se povratku raduje i njen kolega Sarapa.

- Sve nas raduje Dein povratak u program posle višemesečnog odsustva. Naša Deica se vraća, i to je podsticaj za ceo tim "Novog jutra" da budemo još bolji. I mi i gledaoci je čekamo sa nestrpljenjem. Sve će biti vedrije i lepše uz našu Deu - srećan je Sarapa.

Dea će u nedelju, 14. jula, biti gost u emisiji "Premijera - Vikend specijal" kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića, gde će govoriti o toku lečenja, trenutnom zdravstvenom stanju i svemu što je očekuje u narednom periodu.