LETO tek što je kalendarski počelo, još ni do jula nismo stigli, međutim, srpske pevačice, voditeljke i druge javne ličnosti uveliko su se razmilele po raznim letovalištima, i, naravno, pune "Instagram" seksepilnim fotografijama.

Anastasija Ražnatović letuje na Mikonosu, i, sudeći po objavama na društvenoj mreži, cilj joj je da se maksimalno opusti i čarima leta prepusti. Navodi da joj je plan "sunčanje do iznemoglosti" i poetično dodaje, na engleskom: "More i ja ćemo zauvek biti u ljubavnoj aferi". Cecinoj ćerki luksuz ne manjka - može da bira hoće li u bazen ili u more. Trenutno je - negde između.

Pročitajte još - GORI INSTAGRAM: Anastasija Ražnatović okačila fotku u bikiniju i dobila na hiljade komentara (FOTO)

Sa druge strane, Ana Pendić se jasno opredelila, bar prema ovoj slici, za hotelski bazen. To je, međutim, manje bitno, jer u svakoj, pogotovo letnjoj varijanti, popularna voditeljka izgleda seksepilno, pa su hvalospevi koji se ovde nižu u komentarima logični i očekivani.

Kod Milice Pavlović, makar na fotografiji koju je postavila, nema ni mora ni bazena. Jedina tečnost je - ona u čaši. "Senjorita Milica", kako je potpisana na "Instagramu", uživa na Crnogorskom primorju.

Udarni deo leta je tek pred nama, pa nema sumnje da će biti vrelo ne samo na plažama, već i na društvenim mrežama.