KONCERT koji je grupa "Legende" trebalo da održi na Letnjoj pozornici na Paliću (najpre 15. juna, a onda pomeren na 20. jun), definitivno je otkazan, a građani ne mogu da dođu do organizatora koji treba da im vrati novac za ulaznice. Kako nezvanično saznajemo, prodato je oko 300 ulaznica, a cena karte iznosila je hiljadu dinara.

Kako tvrde iz preduzeća "Park Palić", koje upravlja turističkim sadržajima na Paliću, ugovor o zakupu prostora je uredno potpisan, a za organizatora, preduzeće "Bonitas" iz Subotice, osnovano 2006, navode, da "iza sebe ima organizaciju koncerta grupe "Riblja čorba" u Subotici i nije nepoznat u sferi organizacije takvih manifestacija".

- U četvrtak 19. juna, posle otkazivanja koncerta, obavestili su nas da će organizovati povraćaj novca za kupljene karte i ostavili kontakt-telefon na koji građani mogu da se jave, međutim dobili smo informacije da se na taj broj niko ne javlja - navodi se u pisanom saopštenju preduzeća "Park Palić".

Pročitajte još - Ivan Milinković počinje solo karijeru

- Na naš zahtev da se hitno jave, odgovaraju SMS porukom da se izvinjavaju i da će novac građanima vratiti u periodu od 1. do 3. jula, jer su trenutno u inostranstvu.

Usled lošeg iskustva iz "Park Palića" poručuju da je tom organizatoru trajno zabranjena bilo kakva organizacija događaja na Paliću. Neki građani tvrde da su po otkazivanju koncerta dobili organizatora i da im je rečeno da sačekaju nekoliko dana, ali da se posle više niko nije javljao na telefon. Neki, pak, nisu uopšte stupili u kontakt sa organizatorom.

- Najpre smo otišli u kafić gde smo kupili karte, a tamo su nam rekli da su uredno predali novac i razdužili ulaznice i da ne znaju kako da nam pomognu. Zvali smo nekoliko puta na broj koji je objavljen na društvenim mrežama, ali se niko ne javlja - kaže jedan revoltirani Subotičanin.

Na zvaničnoj fejsbuk-stranici grupe "Legende" takođe prenose informaciju da se građani za novac obrate organizatoru:

- "Fabrika zvuka" je definitivno otkazala koncert na Letnjoj pozornici na Paliću, a informaciju o povraćaju novca možete pronaći na fejsbuk-stranici organizatora "Fabrika zvuka" ili na stranici preduzeća "Park Palić".

Pročitajte još - Ivan Milinković – prepoznatljiv vokal u novom ruhu (VIDEO)

U Policijskoj upravi Subotica nam je rečeno da zasada nemaju prijavu prevare vezano za ovaj koncert, a ukoliko je dobiju reagovaće u skladu sa ovlašćenjima. Juče smo u nekoliko navrata pokušali da stupimo u kontakt sa organizatorima koncerta, ali se ni nama niko nije javio na broj telefona dostupan javnosti.

SA IVANOM NA "VIDOVDANSKIM DANIMA"

U OKVIRU manifestacije "Vidovdanski dani", grupa "Legende" održaće besplatni koncert 27. juna u sportskom centru "Kunjak" u Vladičinom Hanu. Iako je nedavno pevač Ivan Milinković objavio da počinje solističku karijeru, ovom prilikom će se pojaviti zajedno sa "Legendama", jer je nastup ugovoren pre njegove odluke. S obzirom na to, ovo će biti možda i jedna od poslednjih prilika da publika vidi popularni bend u originalnom sastavu.

- U ime grupe "Legende", pozivam vas da dođete na "Vidovdanske dane" u Vladičin Han. Dolazimo u punom sastavu, obećavamo dobar provod - poručio je Milinković na društvenim mrežama.

Istovremeno, u okviru proslave Vidovdana, u vranjskom Domu vojske koncert će 28. juna održati etno-grupa "Izvor".