PREKINUTO SVADBENO SLAVLJE: Manekenka Milica Jelić i košarkaš Ivan Paunić nisu uspeli da proslave venčanje u hotelu „Kraun plaza“

V.N.

23. 06. 2019. u 23:41

Prekinuto svadbeno slavlje u hotelu „Kraun plaza“, gosti evakuisani

ПРЕКИНУТО СВАДБЕНО СЛАВЉЕ: Манекенка Милица Јелић и кошаркаш Иван Паунић нису успели да прославе венчање у хотелу „Краун плаза“

Foto: ATA Images

KOŠARKAŠ Ivan Paunić (32) i manekenka, bivša mis Srbije Milica Jelić  (29) nisu uspeli da proslave venčanje onako kako su planirali jer je svadbeno veselje u hotelu „Kraun plaza“ prekinuto nakon što je deo hotela poplavljen zbog nevremena.

Ivan i Milica su se venačali u Hramu Svetog Save u prisustvu članova porodice i kuma Marka Dmitrovića, golmana reprezentacije Srbije. Posle ceremonije sklapanja crkvenog braka, započelo je svadbeno slavlje u hotelu za oko 400 zvanica koje je par pripremao mesecima želeći da u Beogradu okupi sve svoje prijatelje i iz Srbije i iz inostranstva.

Nažalost, kako „Novosti“ saznaju,  veselje je prekinuto  jer je zbog snažnog nevremena u prestonici  poplavljen deo hotela, a zbog prodiranja vode nastao je kratak spoj usled čega se aktivirao panik taster i protivpožarni alarm.  Restoran je iz predostrožnosti  morao da bude evakuisan, a na lice mesta su došle i vatrogasne ekipe.

Pročitajte još: EVAKUACIJA GOSTIJU I OSOBLJA U HOTELU "KRAUN PLAZA": Prekinuto svadbeno veselje košarkaša Paunića i misice (FOTO)


Ivan i Milica su građansko venčanje imali pre tri godine, samo u prisustvu kumova, a onda su iz trećeg pokušaja uspeli da sklope crkveni brak. Dva puta su odlagali ceremoniju u crkvi zbog nepredviđenih životnih okolnosti. Oboje su s nestrpeljenjem čekali ovaj dan, koji je, kako su isticali, kruna njihove ljubavi, pored sinčića Luke koga su dobili pre 16 meseci.

Izgleda, da im ni ovoga puta životne okolnosti nisu išle na ruku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Boka

24.06.2019. 09:19

@Маре - pa jel pise od poplave.... cit. "veselje je prekinuto jer je zbog snažnog nevremena u prestonici poplavljen deo hotela, a zbog prodiranja vode nastao je kratak spoj usled čega se aktivirao panik taster i protivpožarni alarm. Restoran je iz predostrožnosti morao da bude evakuisan, a na lice mesta su došle i vatrogasne ekipe"

Navigator

24.06.2019. 11:40

@Маре - Da si procitao malo duze od naslova i podnaslova video bi sta je razlog. Citaj pa komentarisi.

LJUBICA

25.06.2019. 10:33

@ Mare ↪ Napisace za 3 godine ....kada se steknu uslovi. Samo budi strpljiv...