KOŠARKAŠ Ivan Paunić (32) i manekenka, bivša mis Srbije Milica Jelić  (29) nisu uspeli da proslave venčanje onako kako su planirali jer je svadbeno veselje u hotelu „Kraun plaza“ prekinuto nakon što je deo hotela poplavljen zbog nevremena.

Ivan i Milica su se venačali u Hramu Svetog Save u prisustvu članova porodice i kuma Marka Dmitrovića, golmana reprezentacije Srbije. Posle ceremonije sklapanja crkvenog braka, započelo je svadbeno slavlje u hotelu za oko 400 zvanica koje je par pripremao mesecima želeći da u Beogradu okupi sve svoje prijatelje i iz Srbije i iz inostranstva.

Nažalost, kako „Novosti“ saznaju,  veselje je prekinuto  jer je zbog snažnog nevremena u prestonici  poplavljen deo hotela, a zbog prodiranja vode nastao je kratak spoj usled čega se aktivirao panik taster i protivpožarni alarm.  Restoran je iz predostrožnosti  morao da bude evakuisan, a na lice mesta su došle i vatrogasne ekipe.

Pročitajte još: EVAKUACIJA GOSTIJU I OSOBLjA U HOTELU "KRAUN PLAZA": Prekinuto svadbeno veselje košarkaša Paunića i misice (FOTO)


Ivan i Milica su građansko venčanje imali pre tri godine, samo u prisustvu kumova, a onda su iz trećeg pokušaja uspeli da sklope crkveni brak. Dva puta su odlagali ceremoniju u crkvi zbog nepredviđenih životnih okolnosti. Oboje su s nestrpeljenjem čekali ovaj dan, koji je, kako su isticali, kruna njihove ljubavi, pored sinčića Luke koga su dobili pre 16 meseci.

Izgleda, da im ni ovoga puta životne okolnosti nisu išle na ruku.