Jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača, Toni Cetinski, baš kao što je i obećao, napravio je u subotu, 22. juna, spektakl pred krcatim Tašmajdanom u Beogradu. Svojim vokalnim umećem, atmosferom i hitovima koje je nizao oduševio je svoje verne obožavaoce.

Iako su za danas bile najavljene padavine u Beogradu, Cetinski je svojim raskošnim i dobro prepoznatljivim glasom oterao oblake; bar je to uspeo da učini do kraja koncerta, posle kojeg je nevreme i počelo; i pevao sa publikom pod vedrim nebom, što je i njegov omiljeni ugođaj za koncerte, kako je i sam rekao.


Koncert je počeo nešto pre 21 čas i Toni ga je započeo velikim hitom "Umirem 100 puta dnevno", a publika ga je već na prvim taktovima pesme pozdravila gromoglasnim aplauzom. Usledili su hitovi "Krik" i "Onaj tko te ljubi sretan je", a sve vreme Toni i publika pevali su uglas.


- Pričali su mi o Tašu, kažu da je to nešto posebno, pričali su da na Tašu pevaju najbolji pevači. Mada, pevači su različiti. Najbolje ne znam jesam li, ali znam da imam najbolju publiku. Znam koliko su svi bili uzbuđeni. Nadam se da će nas vreme poslužiti, a to zavisi samo od vas - obratio se pevač publici.


Na koncertu su uživali: gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, Minja Miletić, Vesna Dedić, kao i mnogi drugi.U nekoliko navrata slao je snažnu poruku da je ljubav najvažnija stvar i ono najbitnije u svemu, a prisutni su gromoglasno aplaudirali i skandirali: "Ljubav!". Upravo to je i poruka Tonijeve velike turneje, u sklopu koje je pevao i Beograđanima.Telegraf.rs