JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILjČIĆ: Čarobna ruska bajka (FOTO)

Dejan Ćirić

14. 06. 2019. u 09:30

ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ И ИВАН БОСИЉЧИЋ: Чаробна руска бајка (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, trenutno uživaju u predivnim zajedničkim trenucima u Rusiji, što nije tako čest slučaj, pa su dani koje provode u Sankt Peterburgu još lepši i ispunjeniji
JEDAN od najpopularnijih bračnih parova domaće javne scene, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, trenutno uživaju u predivnim zajedničkim trenucima u Rusiji, što nije tako čest slučaj, jer su, zbog poslovnih obaveza, često razdvojeni, pa su dani koje provode u Sankt Peterburgu, samim tim, još lepši i ispunjeniji, posebno iz razloga što je sa njima i njihova ćerka Nina, pa se ovaj boravak u jednom od najlepših gradova sveta, zaista, može nazvati ruskom bajkom, u kojoj uživa cela porodica.


Ivan je već dugo angažovan na ruskom tržištu, gde gradi uspešnu karijeru, i trenutno snima veliku televizijsku seriju „Kazanova u Rusiji“, u kojoj igra vodeću mušku ulogu.


Ipak, dani sa porodicom su nešto posebno i svemu daju drugačiju dimenziju:


- Zbog mojih snimanja često smo razdvojeni, a samoća, ponekad, i nije tako laka, pa su ovi dani sa Ninom i Jelenom za mene ogromna radost, koja me regeneriše i na privatnom i na poslovnom planu, u svakom smislu. Jedva sam čekao njihov dolazak i unapred isplanirao sve što ćemo videti i posetiti. Prezadovoljan sam što ćemo veći deo leta provesti zajedno u ovom magičnom gradu, jer je sreća potpuna samo kad se deli sa porodicom - kaže Bosiljčić.PROČITAJTE I: Ivan Bosiljčić: Radost darujem svima, tugu delim sa dve osobe


Jelena je često boravila u Moskvi, ali je ovo njena prva poseta Sankt Peterburgu, koji ju je ostavio bez daha:


- Dugo smo planirali ovaj put, ali je bilo teško uskladiti Ivanove i moje poslove i Ninine školske obaveze, pa smo sačekali jun, kada je tempo nešto lakši. Radovala sam se dolasku u Sankt Peterburg, ali, zaista, nisam očekivala da će me ovaj grad, na prvi pogled, toliko osvojiti i očarati. Neopisiva lepota na svakom koraku, koja se ne može rečima prepričati. Uživamo svim čulima i ovo su predivni trenuci i uspomene koje se ne zaboravljaju. Ivan je ovde već dugo i boljeg vodiča ne bismo mogli ni da zamislimo, jer svakodnevno otkrivamo nešto novo. Nina je presrećna jer smo svi na okupu, i kao i ja, opčinjena je duhom, atmosferom i lepotom ovog grada- iznosi svoje impresije, za Novosti Online, jedna od naših najboljih pevačica.


PROČITAJTE I: Lepe vesti u porodici Bosiljčić


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)