MJUZIKL "Hadestown" apsolutni je pobednik takmičenja Brodvejskih pozorišnih predstava, jer je osvojio osam nagrada "Toni", među njima i za najbolji mjuzikl, koje su dodeljene na svečanosti u nedelju uveče u Njujorku. Za najbolju predstavu proglašen je pozorišni komad "The Ferryman". Najbolji glumac i glumica u glavnoj ulozi u mjuziklu su Santino Fontana ("Tootsie")i Stefani Džej Blok ("The Cher Show").

Pročitajte još - ZANOSNA FRIDA: Ko bi joj odoleo?

Priznanje za najbolju režiju dramskog komada pripalo je Semu Mendesu ("The Ferryman"). Najbolji rimejk dramskog komada je "The Boys in the Band", a u kategoriji "najbolji rimejk mjuzikla" trijumfovala je predstava "Rodgers & Hammerstein's Oklahoma!" Domaćin 73. dodele nagrada u Njujorku bio je Džejms Korden.

Nisu samo nagrade bile u centru pažnje, jer je ova svečanost bila i sedište modnog dešavanja gde su slavne dame pokazale svoje letnje odevne kombinacije. Dominirali su lagani materijali, lepršavi krojevi i zanimljiv kolorit. Poglede prisutnih najviše je privukla zanosna manekenka Emili Ratajkovski, koja je efektno istakla svoje poprsje.

Tajlor Mek Foto AP / Laura Benati Foto AP