U toku su pripreme za najveći festival popularne muzike ikada viđen u celom regionu – ULAZ. Trodnevni muzički spektakl održaće se od 11. do 13. jula na specijalno pripremljenom platou ispred Beogradskog sajma, gde će posetioci biti u prilici da po prvi put čuju najveće zvezde Balkana na jednom mestu.

Vesti o spektaklu na otvorenom preplavile su medije i društvene mreže, a očekuje se da će svakom festivalskom danu prisustvovati oko 50.000 ljudi.

Na ULAZ-u nas očekuju najpopularniji pevači u Srbiji i regionu i to sa preko 45 koncerata najpopularnijih pevača na tri tematske bine – Ulaz, Koreni i IDJTV.

Na bini Ulaz nastupiće Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Željko Joksimović, Aleksandra Prijović, Saša Matić i mnogi drugi. Binu Koren zvucima narodne muzike uveličaće Ana Bekuta, Haris Džinović, Vesna Zmijanac, Zvonko Bogdan..

IDJTV bina rezervisana je za omiljene trep i pop izvođače, kao što su su reperi Coby, Stefan Đurić - Rasta, Nikolija, Relja Popović, Fox, Teodora Džehverović, Senidah.. Svi koji sebe počaste boravkom u luksuznoj VIP zoni imaće jedinstvenu priliku da uživaju u nezaboravnom pogledu na sve bine i panorami Beograda, kao i da dožive ekskluzivno iskustvo najveće diskoteke na otvorenom.

Pročitajte još - Na festivalskom nebu Srbije rađa se nova zvezda - Ulaz!


Iako ima još nepuna dva meseca do početka festivala, karte se prodaju munjevitom brzinom. ULAZ je do sada privukao ogromnu pažnju, kako ljudi iz Srbije tako i naših komšija iz regiona. Da se lepa reč daleko čuje dokazuje i činjenica da je u Bugarskoj do sada prodato više hiljada karata, dok će publika iz Hrvatske imati priliku da uživo sluša svoje omiljene „cajke“.

VAŽNE BROJKE

* 45 koncerata uživo
* 800 panela najmodernijih led ekrana
* preko 500 najkvalitetnijih rasvetnih tela
* Vrhunsko stadionsko ozvučenje za 50.000 ljudi
* Preko 500 kvadratnih metara bina
* 6 hajtek digitalnih audio mikseta
* Preko 6 kilometara kablova

ZVEZDE PRAVE PROBLEM ORGANIZATORIMA

Očekivano je da skup ovoliko estradnih zvezda ne može proći bez skandala, a kako i ne bi. Na jednom mestu okupilo se dosta bivših partnera, prijatelja i kolega, te atmosfera na probama zna da bude napeta. Organizatori takođe već nedeljama muče muku sa neobičnim zahtevima pevača poput nerealnih rajder lista, internih i ličnih prepucavanja oko toga šta je ko dobio, a počela je i borba oko termina proba, plesača, bina i specijalnih efekata, dok neki žele i svoje zasebne garderobere. Pripremaju se posebne koreografije i svi hoće da se na neki način istaknu, što organizacionom timu dodatno otežava posao.