RADA MANOJLOVIĆ PRIZNALA: Bankrotirala sam!

Novosti online

02. 06. 2019. u 12:11

Pevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca

РАДА МАНОЈЛОВИЋ ПРИЗНАЛА: Банкротирала сам!

Rada Manojlović ,foto V.Danilov

Rada Manojlović pleni sve svojom iskrenošću i neposrednošću, te otuda mnoge i nije začudila kada je priznala da je u potpunosti ostala bez novca, što bi praktično nemoguće bilo čuti od njenih koleginica.

Pevačica je priznala da je samu sebe dovela do bankrota kako zbog novih pesama u koje je uložila pozamašnu svotu novca, tako i zbog pogrešnih investicija o kojima nije želela da govori javno.

- Snimam dve nove pesme, a uskoro će i spot biti gotov. Jednu pesmu mi radi Cobi, on je odličan. Nisam zbog njega bankrotirala nego zbog nekih drugih stvari. Tačno je da će me i ovaj projekat koštati kao svetog Petra kajgana, ali dobro, ne žalim pare, a očekujem i da će mi se vratiti uloženo. Dobre pesme nisu skupe iako se svi žale. Ako hoćeš dobre pesme, onda moraš dobro i da platiš - istakla je za Svet Rada.

- Cobi mi peva prateće vokale, ali pesma nije duet. Svidela mi se pesma koju je uradio Nataši Bekvalac, pa sam poželela da uradi i meni. Odmah smo se dogovorili oko saradnje. Ja sam njega i ranije zvala, ali do sada nikako nismo uspevali da se uklopimo - zaključila je Manojlovićeva.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)