ČOLA PUNI 68 GODINA: Kralju, srećan ti rođendan!

V. N.

četvrtak, 30. 05. 2019. u 09:54

ЧОЛА ПУНИ 68 ГОДИНА: Краљу, срећан ти рођендан!

Zdravko Čolić / Foto A. Kerekeš

Zdravko Čolić, jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, danas, 30. maja puni 68 godina, a najdraži poklon dobiće od ćerki Une i Lare

MEGASTAR Zdravko Čolić, jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, danas puni 68 godina, a najdraži poklon dobiće od ćerki Une i Lare. Malo je ovde prostora da se pobroje svi hitovi, koncerti, turneje i nagrade koje je balkanski Tom Džons, kako Čolu od milja zovu zbog fantastičnih glasovnih mogućnosti, dobio za pola veka karijere.

Pročitajte još - Zdravko Čolić: Drugujem sa "Novostima" 40 godina

Od prve nagrade publike na takmičenju pevača amatera 1967. u Bijeloj, preko "Ambasadora", "Indeksa", "Korni grupe", početka solo karijere 1972, evrovizijske "Gori vatra"... do aktuelnog, 15. po redu studijskog albuma "Ono malo sreće", Čola je i dalje jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih pevača na Balkanu, a njegove pesme slušaju sve generacije.

Zato, kralju, srećan ti rođendan i još mnogo hitova i koncerata!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

bdsu

30.05.2019. 11:19

Kod nas sve sami kraljevi, carevi, legende, genijalci,, andjeli i sl. a nekako nam ne ide ništa.

PG-CG

30.05.2019. 16:45

Zdravko Čolić je zaista megastar, i pravi ljepotan i na pragu osme decenije... Ruku na srce, nije neki šmeker, naprotiv, ortodoksni je Bosančero... ali, ženama to i nije bitno, njima je najvažnije da je on ženskaroš, mužjak, a i lijep i slavan pride... :-)