Lola Astanova: Vezanih očiju za klavirom (VIDEO)

Dejan Ćirić

29. 05. 2019. u 17:15

Лола Астанова: Везаних очију за клавиром (ВИДЕО)
Prelepa umetnica uzbekistanskog porekla, prava je zvezda u Sjedinjenim Državama, koja je svojim izgledom i talentom zaludela svet

Lola Astanova jedna je od najpopularnijih svetskih pijanistkinja. Uz to je i kompozitor i producent. Prelepa umetnica uzbekistanskog porekla, prava je zvezda u Sjedinjenim Državama, koja je svojim izgledom i talentom zaludela svet.

Za njen nastup u Beogradu, u Sava Centru, 7. novembra, već vlada veliko interesovanje, jer ona ne zadivljuje ne samo svojom veštinom sviranja klavira, već veliku pažnju skreće i svojim izgledom i stilom. Jedna je od „Top 10“ modnih ikona u klasičnoj muzici. Njeni obožavaoci vole njene atraktivne odevne kombinacije, ekstremno visoke štikle i uske mini suknje, u kojima se fotografiše i nastupa, i tako intrigira javnost.

Pročitajte još - RETKA I GENIJALNA: Najseksipilnija svetska pijanistkinja stiže u Beograd

Posebno je aktivna na Instagramu, gde objavljuje svoje fotografije i video zapise. Originalni video na kojem svira "La Campanella" vezanih očiju, postao je pravi hit na ovoj društvenoj mreži.

Osim toga, u Teatro Grande di Brescia, u Lombardiji, u Italiji, snimljen je i spot sa sofisticiranim vizuelnim prikazom cele kompozicije.


Ove jeseni, u okviru velike evropske turneje, Lola će, osim u Beogradu, nastupiti i u Ljubljani, Zagrebu, Skoplju, Sofiji, Pragu, Beču i Minhenu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije