ŠTA obući za maturu, večita je dilema malih i velikih maturanata. Kako se ovo posebno veče pamti do kraja života, ekipa emisije "150 minuta" (Prva, 13.00) odlučila je da školarcima pomogne u izboru svečanih toaleta. Od danas, u segmentu programa od 14.30, tokom cele nedelje voditelji će zajedno sa poznatim ličnostima pokušati da reše ovaj problem.

Gledaocima koji budu imali sreće, glumci, pevači, voditelji i manekeni, poklanjaće deo svoje garderobe - cipele, tašne, sakoe, haljine, odela. U ovoj akciji učestvovaće Anđelka Prpić, Sergej Ćetković, Vladimir Aleksić, Jelena Jovičić, Lena Kovačević, Bojana Stefanović, Nataša Miljković, Sofija Milošević, Danijela Dimitrovska, Stefan i Danijela Buzurović, Srđan Timarov, Zoran Pajić i mnogi drugi.

Omladinci će se sigurno osećati posebno na svojoj maturskoj večeri budući da će imati priliku da obuku deo garderobe omiljenih poznatih ličnosti. Kako bi učestvovali u ovoj akciji, dečaci i devojčice ili njihovi roditelji treba da gledaju emisiju i da putem društvenih mreža napišu šta bi od ponuđenog želeli da dobiju. U programu ćemo čuti dogodovštine sa mature poznatih i videti kako su oni izgledali na svojoj "posebnoj" večeri.

PROČITAJTE JOŠ - GLAVOBOLjA ZA RODITELjE: Koliko treba izdvojiti za matursko veče i kako proći jeftinije