Čoli bosanski Oskar za doprinos kulturi

V. N.

četvrtak, 23. 05. 2019. u 19:59

Чоли босански Оскар за допринос култури

Foto promo

Pop zvezda u Mostaru, gde će održati koncert 21. juna, uručen "Večernjakov pečat"

MEGASTAR Zdravko Čolić dobio je u sredu uveče u Mostaru nagradu "Večernjakov pečat" za doprinos kulturi i umetnosti. Manifestacija na kojoj se biraju osobe godine u BiH, održana je po 18. put u gradu na Neretvi, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače. Najpopularniji pop pevač na Balkanu je po preuzimanju nagrade, koju mnogi zovu "bosanski Oskar", naglasio kako mu je, uz priznanje, najvažnija promocija pozitivnih vrednosti.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam na ovoj lepoj i fantastičnoj večeri i što mogu da se družim sa ovim divnim ljudima. Ja volim Mostar - kazao je Čola nacionale, a zatim publiku počastio otpevavši "Mađaricu" i "Pjesmo moja" uz pratnju "Novosadskog big benda".


PROČITAJTE JOŠ - Čola napunio klub "Roksi" kao od šale


Zdravko je u četvrtak na pres-konferenciji u Mostaru najavio i koncert koji će, posle četiri godine, održati 21. juna na stadionu pod Bijelim brijegom. Kazao je da će na repertoaru biti stare pesme i one koje su nastale poslednjih godina, kao i da će koncert trajati "bar tri sata":

- Emocija i ljubav prema Mostaru su takve i traju toliko da ne može da prođe više od tri, četiri godine, da ne pevam ovde i obično se vraćam na stadion, jer, nažalost, Mostar nema dvoranu kako bismo i u zimskom periodu mogli da napravimo koncert. U ovaj grad dolazim mnogo češće nego što držim koncerte, jer tu imam i prijatelje i rodbinu. Radujem se koncertu, pevaćemo stare pesme koje ljudi vole, a i nove, naravno. Do sada nam je uvek bilo lepo na gradskom stadionu. Atmosfera nas ponese, svi pevamo i igramo i bude, zaista, lepa energija. Planirali smo da koncert traje tri sata.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije