POSLE kompletiranja učesnika na glavnoj i baštenskoj bini, poznato je ko će zabavljati publiku i na eksploziv di-džej stejdžu "Arsenal festa", koji će biti održan od 19. do 22. juna u Kragujevcu. Jedan od najperspektivnijih evropskih melodik tehno producenata i di-džejeva Bog (na slici) nastupiće 21. juna, dok će dan ranije sve biti u znaku "minimal" zvuka uz dvojac iz Rumunije, Klarkenta i Mihaija Pola.


Pročitajte još: Rundek i Cukić u Kragujevcu


Ponudu će, poslednje večeri, obogatiti i najbolji di-džejevi regiona, kao i oni lokalni, iz Kragujevca, koji će obeležiti prvo veče, 19. juna. Kompletna satnica nastupa na ovoj bini može se videti na "iventu" na "Fejsbuku".


Bog prvi put dolazi u Srbiju. Postao je svetski poznat zahvaljujući nastupu u Parizu, gde mu je i prebivalište, za čuveni "Serkl" projekat, što je na "Jutjubu" ispratilo više od 265.000 ljudi. Svakog vikenda širom sveta niže uspešne nastupe, a uz prepoznatljive di-džej setove, publiku osvaja i sopstvenom produkcijom, pa mu se trake redovno pojavljuju na plej-listama renomiranih kolega.