Mirka Vasiljević nedavno je izjavila da svoju ćerku uči da mora da zna da je žensko, da mora da ćuti i da tako može da sačuva brak i dobije pta želi, a to je izazvalo veliku buru u javnosti. Upravo tim povodom u emisiji na "Pinku" žestoko su se posvađali Ruška Jakić i doktor Jovan Marić.

Ruška Jakić je u emisiji rekla da je to najveća glupost koju je čula i da se sa tim ne slaže, ali je Marić podržao reči Mirke Vasiljević rekavši da je to "najbolja rečenica koju je glumica mogla da izgovori".

Prepirka se polako zahuhtavala sve više.

- Čekajte, nauka dokazuje da žena ima duplo veću zonu za govor nego muškarac i da žena po pravilu pobedi muškarca u verbalnim, hoćemo li ovo ili ono, gde ćemo na letovanje. Pa muškarci su morali da čekaju satima da ćute kako bi ulovili životinju... - objašnjavao je dr Jovan Marić, a Ruška Jakić se iznervirala.

- Pustite se filozofije! Da li ja treba da zaćutim da bi bila srećna žena? Znači, on mi opali šamar, a ja zaćutim - žustro je odgovorila Ruška Jakić.

"Zato su rekli davno - ravnopravni jesmo, jednaki nismo, objašnjavao je Marić i onda rekao nešto potpuno šokantno.

- Žena pobeđuje u verbalizacijama, muškarci ne voleći da budu pobeđeni, kažu "ćuti, bre, kad ti kažem! a ona neće da ćuti... bla, bla, bal... i naravno muškarac iskoristi ono što mu je anatomija dala, to su snaga mišića ili zamahne... Drage dame, ne morate uvek da pobedite svoga partnera rečima! I dragi muškarci, nemojte da pokazujete svoje mišiće slabijim osobama, ali mentalno jačim ženama tako što ćete joj opaliti šamar - rekao je Marić.

PROČITAJTE I: Nova izjava Mirke Vasiljević: Rekla nam je šta žena ne sme da uradi ako muškarac u društvu učini nešto što joj ne prija!

PROČITAJTE I: MIRKA IMA VAŽNU PORUKU ZA SVE ŽENE: Uradite ovo i sigurno ćete se slagati sa svekrvom

- Ona koja je prvo dobije šamar, a prećuti, sutra će biti prebijena - rekla je Ruška Jakić.

- Taman posla da treba da prećuti kad dobije šamar - rekao je Marić u emisiji "Novo jutro".

Ruška Jakić je potom rekla:

- Krivim žene što su našle sad takve muškarce, postaju njihova zavisnost, oni ih plaćaju, a oni u tome uživaju.