Marina Tucaković: Ceca i ja imamo problem, ne znamo kojim putem da krenemo

NovostiOnline

petak, 26. 04. 2019. u 13:08

Марина Туцаковић: Цеца и ја имамо проблем, не знамо којим путем да кренемо

Foto: V.Danilov

Komentarišući svoju prijateljicu Svetlanu Cecu Ražnatović, Marina je naglasila da bi volela da Anastasija nadmaši Cecinu popularnost, a onda je dodala da sa folk divom aktivno smišlja pesme za predstojeći album
Marina Tucaković, srpski testopisac i žena oko koje se estradne ličnosti decenijama utrkuju, koja je nedavno preživela pakao, ali se izdigla iznad svega i nastavila normalno da živi, otkrila je kako se oseća nakon teškog perioda koji je ostavila iza sebe, kao i s kim je nastavila saradnju.


Komentarišući svoju prijateljicu Svetlanu Cecu Ražnatović, Marina je naglasila da bi volela da Anastasija nadmaši Cecinu popularnost, a onda je dodala da sa folk divom aktivno smišlja pesme za predstojeći album.


– Ceca i ja smo stalno na vezi, ali imamo problem sa pesmama, a ne znamo put kojim bismo krenule – istakla je Marina.


PROČITAJTE I: Ceca snima album


Na pitanje o Karleuši odgovara


– Sa njom se ne čujem više. Šta tu ima da se komentariše, strašno je sve to kroz šta prolazi… Jeca je veliki borac – podvlači ona.


Kada je reč o Ani Nikolić, Marina nije štedela reči:


– Mislim da će Anin album biti spreman do kraja leta. Neće to biti stara, već nova Ana. Samo da smrša. Radi sada na tome, mora zbog zdravlja, ali voli ona da pojede – priča kroz osmeh Marina.


(Svet.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Rade Bg

26.04.2019. 15:19

Da li citaoci znaju da Marina Tucakovic kupuje pesme od tekstopisaca iz cele Srbije za male pare. 50,100,150,200€. Malo ih nadogradi i to je njena pesma. A posto ih prodaje kao svoje? Da li tu ima osnova za krivicno gonjenje? Ja mislim da ima i to mnogo!

Vanja

26.04.2019. 16:52

Ova je glavna trovacica srpske nacije, zajedno sa jos nekoliko njih iz branse i medija. To sto ona "pise" nije cak ni sund, jos nije izmisljen termin da definise to dno.