PEVAČICA Nevena Božović, koja će u maju predstavljati Srbiju na „Evrosongu“ u Tel Avivu, udala se danas za svog dugogodišnjeg izabranika, pilota Nikolu Ivanovića, a svadbeno veselje organizovano je u njegovom rodnom gradu, Budvi. Proslavi je, kako se navodi, prisustvovalo oko 300 gostiju. Božovićeva je, evidentno, želela intimnije veselje, bez prevelike gužve i medijske pažnje, usred obaveza koje svakodnevno ima tokom priprema za nastup na „Evrosongu“. Među zvanicama su bili i Dijana i Srđan Đoković, roditelji teniskog asa Novaka Đokovića.

Pročitajte još: Nevena Božović se 20. aprila udaje za pilota Nikolu

Nevena je blistala u bajkovitoj venčanici, a tokom prvog plesa nije skidala osmeh s lica, kao ni njen dragi. Za tu priliku, njih dvoje su, simbolično, izabrali upravo pesmu „Kruna“ koja je Neveni nedavno donela pobedu na „Beoviziji“. Božovićeva je tada i istakla da pobedu posvećuje Nikoli.

Nije Nevena propustila priliku da zapeva na svadbenoj ceremoniji. Njen izbor je bila čuvena italijanska pesma „Karuzo“ koju je izvodio slavni tenor Lučano Pavaroti. Goste na svadbi zabavljale su „Frajle“, kao i „Trio Gušt“, čuven po svojim miksevima žanrovski raznovrsnih hitova, i jedan italijanski bend.